#8 Gabriel Sara

Koçum benim H. Şükür müsün, ateş ediyor.

sallai de bu da 1 transfer dönemi önce gelseler bu kadar tepki olmazdı

değişik bir belhanda sendromu yaşatıldı adamlara

kendi düşüşleri de cabası

1.5 ay yok denilip daha sonra birden geri gelmesi ve iyi oynaması ile garip bir adam

Son 1 aydır baya formda. 10 numara pozisyonunda ilkayın da yunusun da önünde. Gerçi sokaktan birini çevirseniz o da ilkayın önünde olur

Birkaç maçtır çok iyi oynuyor aslanım.

Bu adam Antep maçında sakatlandı diye oynatılmadı, 1 ay yok denildi ve 1 hafta bile olmadan 4 gün içinde hem ŞL hem ligde oynayıp 120 dakika süre aldı totalde. Hiç de sakatlık yaşamış gibi değil.

Teknolojik imkanlardan faydalanacağız erken dönecek diyenler çıkıp hesap vermeli çünkü ben hala Antep maçında kaybedilen 2 puandayım.

O maçta yedekten sadece 2 kişi alabildik oyuna, Kazım ve Kutucu. Yunus'un döküldüğü bir maçta Sara olsaydı bir şekilde galibiyeti alabilirdik.

Son dönemde orta sahalarımız içinde oyuna en çok etki eden isim ayrıca.

Sara yı hep savundum ve kaliteli oyuncu olduğunu savunmaya devam edeceğim
Bir oyuncu İngiltere’den geldiği ilk aylarda Türkiye liginin en iyi orta sahası olarak kabul görüyorsa, bu oyuncunun kalitesini gösterir . Sonra zamanla formu düşüyorsa bu da antrenman sorununu işaret eder.
Ne zamanki kendine özel antrenör tutup özel idman yapmaya başladı , bizler tekrar o ilk dönemki Sara dan esintiler görmeye başladık

Okan hoca tamam iyisin hoşsun ama şu oyuncuları memnun edeceğim diye lay lay loy antremanlarından bıktık gerçekten . Takım kaliteli ama hocanın şu antrenman olayı ile ilgili birilerinin kulağını çekmesi lazım. Oyuncular niye özel hoca tutuyor diye bi kendine sorsun

Takım iyiyken o kötü oynar, takım kötüyken o iyi oynar. Değişik.

Tebrikler, çok iyi oynadı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha rotasyonu netlestiginde degeri daha da artacaktir. Hep inanmisimdir kendisine.

Geri
Üst Alt