#8 Gabriel Sara

Adam gol de atmaya başladı arada forvet koşuları da yapıyor 10 numara için biraz kütük ama 4-3-3ün ofansif 8 rolünü becerecek gibi

1769981920285.webp

Gol atmasına rağmen ortalama bir oyun.Daha fazlasınıda beklemiyorum.Kapasitesi belli..Bize daha kalitelisi lazım.
Teklif geldiği an satılmalı…

Bariz yükselişte şuan bu şekilde devam ederse çok önemli seviyeye gelir ancak madem böyle oynayabiliyordun neden daha önce bitiricilik felan çalışmadın diye sorarlar adama.İkinci yarı Barış yukseliste.

Bu adam aslında çok iyi oyuncu ama okan buruk yanlış kullanıyor

İlk geldiğindeki gibi arkada konumlanıp oynamalı

Sırtı dönük oyun oynayacak çeviklik ve 10 numara için gereken o dribling yeteneği yok ama geriden oyun kurucu olarak çok iyi oynar
oynuyordu zaten Tottenham macındaki resitali unutmadık

Hoca eldeki değerleri çöp gibi göstertme bari

Son düzenleme:
Dün akşam sağ ayakla gol atması bir yana akan oyunda sağ ayağına bomba yaklaşıyormuş gibi davranmasa çok çok iyi olacak. Sol ayağına çekene kadar topu çok zaman kaybediyor ki ben sara yı severim... ama şu huyu pis...

İyi oynadığına çok katılmıyorum.

İlk geldiği dönem ile hala arasında çok büyük fark var. Ben skor katkısındansa o Sara'yı tercih ederim.

Asıl bence şu an gol katkısı verdiği için iyi oynadığı sanılıyor. Apo'yu düşürdüğü durum belki de ilk yarı sonunda kırmızı yiyecektik.

Duran topları rezalet rezalet rezalet. Yaklaşık 10 duran toptan sadece 1 tanesi ön direği geçti.

Fiziksel durumuna girmiyorum bile kazandığı ikili mücadele sayılı zaten.

Okan Buruk'taki 433 fetişi bu adamı olduğundan kötü gösteriyor.
Gol atsa bile başlardaki o efsane sara performansı yok.
Bu adamda 10 numara oynamak için o çeviklik pırpırlık o dribling meziyeti yok
geriden kendi yarı alanından top almakla, sırtı dönük halde rakip ön liberoların stoperlerin arasında top almak bambaşka şeyler

Ama geriden topu alıp oyun kurulumu yaptığında baya iyi oynuyor.
Onun resital sunduğu maçta Tottenham'a 8-9 atabilirdik

Okan Buruk dizilişine aşık bir adam asla vazgeçmiyor malesef
biraz esnek olsa 433 oynasak ofansif 8 olarak müthiş top oynar bu adam

Dün akşam sağ ayakla gol atması bir yana akan oyunda sağ ayağına bomba yaklaşıyormuş gibi davranmasa çok çok iyi olacak. Sol ayağına çekene kadar topu çok zaman kaybediyor ki ben sara yı severim... ama şu huyu pis...
onu yapan topçu tony kross oluyor işte

Geri
Üst Alt