Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Gayet iyi beğenmeyen İsmail FRED izlesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav yürü git taktınız mı takıyorsunuz bıktırdınızŞut çekmiyor diye eleştiren vardı, bu herif şut çekmesin zaten.
Komedi gibi birisi.
2 defa ayağına müsait pozisyonda yayda şut geldi, bari kaleyi tuttur, bak atamamayı da geçtim, bari kaleyi tuttur. Herif 2 topu da tribüne attı ya la.
30 maçta 1 gol atar.
Duran top desen onu da eskisi gibi iyi kullanamıyor.
Ulan ne pas attı be dedirtecek ayak kalitesi zaten yok. Yalnızca kısa ve orta mesafede ayağı temiz, hücumu yok denilen Torreira övüldüğü şeyi saçma sapan yerde pas hatası yapmadan yapıyor.
20 milyon verdiğim herifi sağa sola amaçsızca koşuyor diye öven var ya, kafayı yersin.
O sırada rakibin orta sahaları 15 tane maç çözsün
Sonra millet takıntılı olsun.
Dostumyav yürü git taktınız mı takıyorsunuz bıktırdınız
git asensio yala hadi uzaDostum
Sana samimi 1 soru
Hayatında nasıl bir sorun var ki 7/24 troll takılıyorsun
Yani bu sana gerçekten iyi geliyorsa diyecek bir şeyim yok, devam et. Ama yormuyor mu be?
Ne oldu, zoruna gitti herhalde yazdığım.git asensio yala hadi uza

Kimin psikolojik problemleri olduğu belli. Hayatında kolaylıklar diliyorum sana.git asensio yala hadi uza
takıntılı herif seni psikolojik problemin mi var izlediginden mi anlamıyorsun yoksa
sacma sapan msj atıp fbli topcu övüyor
fbli topcu öven en adidir bu forumda bundan sonra gecit yok

seni banlarsam rahatlarmıyım acabaKimin psikolojik problemleri olduğu belli. Hayatında kolaylıklar diliyorum sana.
Allah yardımcın olsun. Mübarek aydayız, dua et, belki çözülür. Trollükle geçecek gibi durmuyor çünkü.
Hadi naş![]()

Abi biz bu adama 20 milyon bağladık ya, bunun yaptığı işi çok daha ucuza yapacak adamı da bulurduk. 20 milyon verdiğim herif maç çözecek. Sonra rakibin topçusunu örnek veriyor oluyor, kimi örnek vereceğiz yani başka. Belhanda'yı forumun yüzde 80'i sevmezdi, onun bile sezonda tek başına çözdüğü 5-6 tane maç olurdu kafadan. Bu maliyetle gelen adamı mücadele ediyor diye aklayamayız maalesef. Yani zaten o parayı bizimkiler şu an yapamadığı işleri geldiği kulüpte yapıyor diye verdirmiştir. Mesela bu adamın duran topları eskiden mükemmeldi. Şimdi niye açamıyor öyle? Bunu da tartışalım mesela.Anlasilmayan bir husus var bence.
Bazi pas tercihleri ve sutlarin tutarsizligi kisisel zayifliklari, buraya varim.
Ama adam tek basina yaomaya calisiyor oyunda, kimseden duzgun yardim alamiyor. Bu nedenle kaldiramiyor bazen her seyi.