#8 Gabriel Sara

Mücadele ve istek kısmı her zamanki gibi iyiydi ama pas ve bitiricilik konusunu halen çözmesi lazım özellikle yay üstünden skor yapmasına ihtiyacımız var sadece bizimde değil kendisinin bir üst sınıfa geçmesi için bunu yapması lazım.

Anlasilmayan bir husus var bence.

Bazi pas tercihleri ve sutlarin tutarsizligi kisisel zayifliklari, buraya varim.

Ama adam tek basina yaomaya calisiyor oyunda, kimseden duzgun yardim alamiyor. Bu nedenle kaldiramiyor bazen her seyi.

o kadar hareketli ki bence çok yoruluyor bacaklar bir noktadan sonra

ha şut konusunda eleştiriler haklı ona birşey diyemem

inisiyatif alacak mental gücü olunca epey iyi oynuyor
bunu 10 maç üst üste sürdürememesi sorun

Şut çekmiyor diye eleştiren vardı, bu herif şut çekmesin zaten.
Komedi gibi birisi.
2 defa ayağına müsait pozisyonda yayda şut geldi, bari kaleyi tuttur, bak atamamayı da geçtim, bari kaleyi tuttur. Herif 2 topu da tribüne attı ya la.
30 maçta 1 gol atar.
Duran top desen onu da eskisi gibi iyi kullanamıyor.
Ulan ne pas attı be dedirtecek ayak kalitesi zaten yok. Yalnızca kısa ve orta mesafede ayağı temiz, hücumu yok denilen Torreira övüldüğü şeyi saçma sapan yerde pas hatası yapmadan yapıyor.
20 milyon verdiğim herifi sağa sola amaçsızca koşuyor diye öven var ya, kafayı yersin.
O sırada rakibin orta sahaları 15 tane maç çözsün
Sonra millet takıntılı olsun.

Abi biz bu adama 20 milyon bağladık ya, bunun yaptığı işi çok daha ucuza yapacak adamı da bulurduk. 20 milyon verdiğim herif maç çözecek. Sonra rakibin topçusunu örnek veriyor oluyor, kimi örnek vereceğiz yani başka. Belhanda'yı forumun yüzde 80'i sevmezdi, onun bile sezonda tek başına çözdüğü 5-6 tane maç olurdu kafadan. Bu maliyetle gelen adamı mücadele ediyor diye aklayamayız maalesef. Yani zaten o parayı bizimkiler şu an yapamadığı işleri geldiği kulüpte yapıyor diye verdirmiştir. Mesela bu adamın duran topları eskiden mükemmeldi. Şimdi niye açamıyor öyle? Bunu da tartışalım mesela.

Abi biz bu adama 20 milyon bağladık ya, bunun yaptığı işi çok daha ucuza yapacak adamı da bulurduk. 20 milyon verdiğim herif maç çözecek. Sonra rakibin topçusunu örnek veriyor oluyor, kimi örnek vereceğiz yani başka. Belhanda'yı forumun yüzde 80'i sevmezdi, onun bile sezonda tek başına çözdüğü 5-6 tane maç olurdu kafadan. Bu maliyetle gelen adamı mücadele ediyor diye aklayamayız maalesef. Yani zaten o parayı bizimkiler şu an yapamadığı işleri geldiği kulüpte yapıyor diye verdirmiştir. Mesela bu adamın duran topları eskiden mükemmeldi. Şimdi niye açamıyor öyle? Bunu da tartışalım mesela.
Ben pahabicilmez demiyorum hocam yanlis anlasilmasin, ama dedigim gibi bizim mevcut oyunda tek basina genelde hep.

Arada bir sane rahatlatiyordu, cikabildigi zaman torreira rahatlatiyordu.

Kanatlara top atmak haricinde Sara harici baglanti kuran yok. Bonservisin karsiligi mi? Hayir.

Cok daha iyi sut, daha fazla tabela katkisi olmaliydi. Norwich videolari izlerken bunu goruyorsun, bekliyorsun. Bizim takimda farkli bir seye donustu ve eksikleri var.

Bu mac mesela adamlar 10 kisi kalana kadar Yunus ofansta yoktu, hep saklandi, sorumluluk almadi. Sara son vurus olayini duzeltmeli. O zaman farkli bakacak herkes

Ben pahabicilmez demiyorum hocam yanlis anlasilmasin, ama dedigim gibi bizim mevcut oyunda tek basina genelde hep.

Arada bir sane rahatlatiyordu, cikabildigi zaman torreira rahatlatiyordu.

Kanatlara top atmak haricinde Sara harici baglanti kuran yok. Bonservisin karsiligi mi? Hayir.

Cok daha iyi sut, daha fazla tabela katkisi olmaliydi. Norwich videolari izlerken bunu goruyorsun, bekliyorsun. Bizim takimda farkli bir seye donustu ve eksikleri var.

Bu mac mesela adamlar 10 kisi kalana kadar Yunus ofansta yoktu, hep saklandi, sorumluluk almadi. Sara son vurus olayini duzeltmeli. O zaman farkli bakacak herkes
Bence tek sorun şutlarının dağa taşa gitmesi, gol, asist üretememesi, duran toplarının inanılmaz geriye gitmesi de değil.
Bu herifin pek konuşulmayan bir çabukluk ve hız problemi de var. Kontraya çıkarken topu bu kullanıyorsa topla mesafe kat edene kadar mevsimler değişiyor. Topu stoperlerden alıp 2. bölgeye aktarırken olsun (rakip doğal olarak basıyor çıkartmamak için), 3. bölgede topu sırtı dönük alıp takım arkadaşına dağıtırken olsun yine acayip hantal kalıyor. Herif kısa mesafede çabuk değil, açık alanda hızlı değil. Ne anladım bu işten yani. İlk geldiği zaman da söyleyen olmuştu bunu. O günden bu güne bence daha da geriye gitti bu konularda. Yani 20 milyon verdim diye içinden prime Zidane çıkmalı demiyorum ama ortalama orta saha çabukluğuna ve hızına bile sahip değil. (Torreira ortalama bir orta saha değil tabii ama) Torreira bu işleri yaparken nasıl yapıyor, Sara nasıl yapıyor dikkat eden farkı görür zaten mesela.
Yani bazı özellikleri var, ama defoları bu özelliklerinden çok daha fazla bence. Ki şu anki halini bile sezon geneline yayamadı bir de. Ona girmiyorum bile.

Sulh edelim, sal beni.
baby hug GIF

Sarayı karakter olarak çok seviyorum.Adamın dibi.Bir anlık sinirle abartı kötü yorumlarda yapıyoruz.
Tabiki kötü topçu diyen çarpılır.Ama bence hiçbir zamanda bir üst seviyeye çıkamayacak.Bu var olan özelliklerine bakınca hiçbir zaman değişmeyecek.Bu klüp İlk 11 de saradan daha fazla katkı verecek oyuncu çok rahat bulabilir ve alabilecek güçtedir.İyi bir telkif gelirse satılmasında sakınca yok.Ama para var ilk 11 olarak orta sahayı oluşturursun sarada ilk alternatiflerden biri olur denilirsede her türlü takımda kalsın.Hiç sıkıntı yok.

Şut çalışman lazım abi, kaleyi bile bulamıyorsun bomboş yayın ordan gelen posyonlarda en büyük eksiği bu.

bu adam nasıl oynayacak liverpool maçında yav 70de falan çıkaydı bari böyle uzun süre dinlenmeden oynayınca sonra beli dönmüyor

Geri
Üst Alt