- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.121
- 5.338
ulan 20 mılyon para mı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hakaret edip, aldığı cevaptan sonra banla tehdit etmek.seni banlarsam rahatlarmıyım acaba
bi nebze problemlerim cözülür![]()

Anlasilmayan bir husus var bence.
Bazi pas tercihleri ve sutlarin tutarsizligi kisisel zayifliklari, buraya varim.
Ama adam tek basina yaomaya calisiyor oyunda, kimseden duzgun yardim alamiyor. Bu nedenle kaldiramiyor bazen her seyi.
bu gece uyuyamamHakaret edip, aldığı cevaptan sonra banla tehdit etmek.
Ne oldu, söylediğim çok mu içine oturdu.![]()
Maestro
Şut çekmiyor diye eleştiren vardı, bu herif şut çekmesin zaten.
Komedi gibi birisi.
2 defa ayağına müsait pozisyonda yayda şut geldi, bari kaleyi tuttur, bak atamamayı da geçtim, bari kaleyi tuttur. Herif 2 topu da tribüne attı ya la.
30 maçta 1 gol atar.
Duran top desen onu da eskisi gibi iyi kullanamıyor.
Ulan ne pas attı be dedirtecek ayak kalitesi zaten yok. Yalnızca kısa ve orta mesafede ayağı temiz, hücumu yok denilen Torreira övüldüğü şeyi saçma sapan yerde pas hatası yapmadan yapıyor.
20 milyon verdiğim herifi sağa sola amaçsızca koşuyor diye öven var ya, kafayı yersin.
O sırada rakibin orta sahaları 15 tane maç çözsün
Sonra millet takıntılı olsun.
Abi biz bu adama 20 milyon bağladık ya, bunun yaptığı işi çok daha ucuza yapacak adamı da bulurduk. 20 milyon verdiğim herif maç çözecek. Sonra rakibin topçusunu örnek veriyor oluyor, kimi örnek vereceğiz yani başka. Belhanda'yı forumun yüzde 80'i sevmezdi, onun bile sezonda tek başına çözdüğü 5-6 tane maç olurdu kafadan. Bu maliyetle gelen adamı mücadele ediyor diye aklayamayız maalesef. Yani zaten o parayı bizimkiler şu an yapamadığı işleri geldiği kulüpte yapıyor diye verdirmiştir. Mesela bu adamın duran topları eskiden mükemmeldi. Şimdi niye açamıyor öyle? Bunu da tartışalım mesela.
Ben pahabicilmez demiyorum hocam yanlis anlasilmasin, ama dedigim gibi bizim mevcut oyunda tek basina genelde hep.Abi biz bu adama 20 milyon bağladık ya, bunun yaptığı işi çok daha ucuza yapacak adamı da bulurduk. 20 milyon verdiğim herif maç çözecek. Sonra rakibin topçusunu örnek veriyor oluyor, kimi örnek vereceğiz yani başka. Belhanda'yı forumun yüzde 80'i sevmezdi, onun bile sezonda tek başına çözdüğü 5-6 tane maç olurdu kafadan. Bu maliyetle gelen adamı mücadele ediyor diye aklayamayız maalesef. Yani zaten o parayı bizimkiler şu an yapamadığı işleri geldiği kulüpte yapıyor diye verdirmiştir. Mesela bu adamın duran topları eskiden mükemmeldi. Şimdi niye açamıyor öyle? Bunu da tartışalım mesela.
Hagiyi izlememiş olanlarınız varsa gelecekte çocuklarına Sara yı anlatabilirler. İnanın şu an oynadığı futbol ondan farksız.
Bence tek sorun şutlarının dağa taşa gitmesi, gol, asist üretememesi, duran toplarının inanılmaz geriye gitmesi de değil.Ben pahabicilmez demiyorum hocam yanlis anlasilmasin, ama dedigim gibi bizim mevcut oyunda tek basina genelde hep.
Arada bir sane rahatlatiyordu, cikabildigi zaman torreira rahatlatiyordu.
Kanatlara top atmak haricinde Sara harici baglanti kuran yok. Bonservisin karsiligi mi? Hayir.
Cok daha iyi sut, daha fazla tabela katkisi olmaliydi. Norwich videolari izlerken bunu goruyorsun, bekliyorsun. Bizim takimda farkli bir seye donustu ve eksikleri var.
Bu mac mesela adamlar 10 kisi kalana kadar Yunus ofansta yoktu, hep saklandi, sorumluluk almadi. Sara son vurus olayini duzeltmeli. O zaman farkli bakacak herkes
Sulh edelim, sal beni.
Sulh edelim, sal beni.
Hiç beğenmiyom hiç