#8 Gabriel Sara

Adam sahanın heryerinde bunu nasıl giremiyorsunuz anlamiyorum bı bakiyorsun sol beke yardım ediyor bı bakiyorsun atakta ceza sahası içinde normal olarak yoruluyor. Seneye orta sahaya koşan bı oyuncu transferi ile yükü azalırsa daha net skor katkısı yapacaktır.

Hücuma dönük bir orta saha için şut olmazsa olmazdır. Şutlarını geliştirmek zorunda

Sezonun ikinci yarısı ile birlikte mükemmel bir performans sergilemeye başladı

Evet eksiği var bunun farkındayız ama bizim takım için çok önemli bir adam

Milli takım olayı gerçek olursa motivasyonu çok daha farklı olabilir

İzleyip göreceğiz bakalım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şut tekniği kötü değil yalap şalap vuruyor. Ters ayağıyla aşırtma vari şekilde attığı golde gayet bilinçli vurmuştu. Aman kötü vurmayayım pası kaçırmayayım diye alelade hızlı bir şekilde çıkarıyor ayağından.

Bunun nedeni de atletizm, sürat seviyesinin düşüklüğü nedeniyle ağır kalması. Ve eskisi kadar güçlü olmaması.

Juve maçında Apo’da yaptı aynısını. İleri çıktı pas geldi rakip dokunmasın diye gelir gelmez asıldı. Sorun şu ki Apo’ya 10 senede bir gelir bu şut imkanı kimse de kızmaz. Sara 10 numara her maç bu şans ayağına geliyor. Kimse Apo gibi karşılamaz

Valla hakkını vermek lazım. İlkay geldiğinde İlkay'ın yedeği olur diyordu herkes ama İlkay'ı yedege attı. Yarın Brezilya milli takımına da seçilecekmiş büyük ihtimal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Para ederken satalım 30 veren çıkmaz mı?

Dünya kupası kadrosuna girme şansı var mı? O mevkide kimler var brezilyada hiç bakmadım

Dünya kupası kadrosuna girme şansı var mı? O mevkide kimler var brezilyada hiç bakmadım
çok mümkün dışı o rtaş , fenermarkttan bak oradaki rotasyona joelinton kesin girer bir de belki işte andre falan gibi bir defansif adam yada kendi liglerinden forma göre Gerson falan alırlar giderler.Hazırlık maçında 1 kere oyuna bile girse iyi olur Sara , dk şansını ben görmüyorum pek Ancelotti baya yobaz adam o yüzden sürpriz yapmaz

Insallah alinir birazdan belli olacakmis

21.30 da kadro açıklanıyor insallah olur kadroda Liverpool öncesi eksta motivasyon olur ...

Geri
Üst Alt