#8 Gabriel Sara

iyiyken gitti

toparlamasi 1 sene flan sürmüstü son sakatlıktan sonra

ins gtepe den sonra oynamaga baslar

ne diyelim ki yani

Dün oynasaydı maç böyle olmazdı maalesef.

Osimhen ve Barış sonrasında bence sahada olmadığında oyuna direkt eksi yazan 3. Oyuncu.

Bu adam oynarken her duran topa zıplayan lang Barış kullanırken topun 10 metre yakınına gelmedi duran toplarda

Göztepe maçında oynayabilecek mi acaba?

Oynaması çok elzem. Çok hem de.

Sara Göztepe maçında mı döner Kocaeli maçında mı döner bilmiyorum ama Sara döndükten sonra orta saha kurgusunun değişmesi gerekiyor. Trabzon maçında Sara 'nın olmadığı durumda kesinlikle İlkay 'ın oynaması gerekiyor diyordum, artık bu fikrimden de vazgeçtim Sara olsa bile İlkay 'ın oynaması gerekiyor. Diğer orta saha Torreira mı olur Lemina mı olur bilmiyorum ama orta sahada savunmanın arkasına saklanan Lemina, orta sahada ezilen Torreira ve kendini forvet zanneden oyundan tamamen kopuk Yunus üçlüsüyle orta saha kurgusu olmaz

Iyi ki erken döndü. Hemen formuna dön

Girince bi karakter koymasını bekledim. Topa sahip oluruz, gelir top çıkarmaya yardım eder diye umut ettim ama nerdee. Aspilla kadar bile faydalı olamadı.

İğrenç bir oyuncusun bee, tarif edilemeyecek derece kötüsün.

60 dakika sahada kalan cılız Aspirin kadar maça etki edemiyorsan biz seni niye besliyoruz?

Hele bir pozisyon var orta sahada topu kaptırıyor arkadan adama faul yapmaya çalışıyor ama o kadar yavaş ki, o kadar fiziği kötü ki faul yapmayı bile beceremiyor.

Sezon boyunca 3-4 maç dışında rezil bir performans. Umarım sezon sonu birileri alır, hiç sanmıyorum da neyse...

Epik top kayıpları yapıyor gerçekten de, orta sahada kaybettiği ve adama yetişemeyip pozisyon yedirdiği an oldukça lirik bir sahneydi,

Brezilya'daki tüm köyüne sövdüm o an.

Daha iyi yerlere gelmek istiyorsa daha baskın bir oyuncu olup öne çıkmalı.

10 no oynatmayın şu adamı ya yürüyen 10 numara m olur, seneye idareten 10 no ya da alınacak 10no nun sakatlığı sebebiyle yedeği olacaksa zararına olsa da satılsın takımın menfaati için, ileride oynayamıyor neyin ısrarı bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20 yıl önce de bu elano niye 10 numarayı alex gibi oynayamıyor diye üzülürdük, meğer herif merkez orta sahaymış. hocam la liga haftası gibi retro yaptırıyor bu sene bize.

Geri
Üst Alt