#8 Gabriel Sara

Ayakta duramıyorsun ama sana kızamıyorum takıma kim gelse eski gücünden kaybediyor senin mevkini de kaybettirdi hocamız
Iyı bir hoca ile görmek ısteriz seneye

Olm b ne hal ya? Daha yeni kendine geliyorum sinirden duvarkarı yumrukladım. Bir futbolcu tüm maç boyunca saçmalar durur mu arkadaş?
Ayakta duracak halin yok, yanından topu alan geçiyor. Topa ayağını uzatmaktan acizsin. Şişkonun teki olmuş çıkmışsın.
Topu kaybediyorsun arkasından koşmaya tenezzül bile etmiyorsun.
Sana biley demiyorum, swni oynatan hoca hca değil çünkü.

15, 20 arası bi fiyata satsak süper olur. Atletizm, dinamizm namına hiç bişey yok bu herifte.

Hız : babannem
Dribling : 11
Teknik: 11
Pas : 13
Fizik: 10

Sloth denen hayvan var ya tembel hayvan türkçesi, aynı o şekilde orta sahadaki hareketleri

🦥

Son düzenleme:
2-1 de takim baski reaksiyonu gosterirken , o surecte daha da dustu oyundan.

Iyiye isaret degil.

Seni Brezilya milli takımına alan hocanın aklına kakiyim
Muhtemelen max yedek olacak yav zaten o da yer verirlerse. O sans verildikten sonra gaza gelir diye umdum ama degisim olmadi.

Ortasahadaki tum sikintilari ona baglamiyorum ama kendisi de pozitif etkilemiyor pas oyunlari, dar alanadaki toplar, kisa paslardaki hatalar...

İnanılmaz hantal yaw canlı izleyince daha net anlıyosun. Dar alan becerisi çok zayıf bence bu adam için en ideal mevkii derin oyun kurucu rolü. 8 için de 10 için de hantal kalıyor çünkü

Sırtında 15 kg yük varmış gibi koşması harici kendi mevkisinde beğeniyorum Sara'yı.

Evet bu arkadas daha ciddi bir organizasyonda farkli performans gosterirdi. Kariyerine yazik ediyor, tamam hava hos para guzel ama kendini daha iyi liglerde test etmemek yaslandiginda hep icinde kalacak konu.

Zaten bizde olan cogu iyi topcu hali saha temposunda hayatini yasiyor, saglik icin iyi aslinda kendilerini de dusunmeleri lazim..

Sane Icardi Ilkay fln gormus gecirmis insanlar onlarin takilmasini anlarim da sen olm dunyanin en prestijli takimi seni cagirmis her gun +2 saat antreman yapacagina tempo yapacak halin yok.. garip..

Holse'nin attığı golü yeni gördüm, bu ordan 20 defa vursa 19 defa top tribüne gider mesela. En basitinden yani.
Muz orta dışında hiç bir skill'i olmamasını geçtim hadi bütün bunlara katlanıyoruz o üzerindeki yavan ağırlık, mıymıntlılık sinirlerimi hoplatıyor her maça 100 mg antidepresan ile cıkıyormuş gibi adam, şununla yan yana top koşturan adamda da ruh kalmaz. Son dönem selcuk inan'ı hatırlayanlar bilir sürekli öğlen uykusundan uyanmış gibi dururdu bu adam onun üzerine sıfır yetenek ile 1000 eklenmiş hali gibi. Ahmet kutucu mu önce gönderilsin sara'mı desinler derhal sara derim.

Bi ara cok iyi kosuyordu torreira bile ayak uyduramiyordu ozamanlar. Bi sakatlandi bidaha kendine gelemedi herif 1,5 sene olacak.

Geri
Üst Alt