#8 Gabriel Sara

Osi ve Takimin nese kaynagi gidici ha

Eğer istediğimiz meblağ da bonservis getirirse bence gitmeli.Güzel oynadığı maçlar tabiiki var.Ama tam olarak istediğimiz bir oyuncu olamadı maalesef.Gitmeli.
Bu sene ihracattan para kazanalım bir kez olsun .İhracat ihracat ihracat:)))

Bu zarar ziyan herif oynamasın artık, seneye nereye giderse gitsin bizde olmasın yeter. Saftirik bir kulüp bulup, bıyıklı rivaldo diye itelemek lazım bunu.

Senede bir kere böyle bir idman varsa eşofmanla yürümek için de olsa sahaya çıkmak istersin.

Sakatlık yüzünden FB maçında oynatmamayı anlarım da şu idmana hiç çıkmamayı açıklayamazsın üstelik FB maçında kadrodaydın da yani.

Demekki yolcu. İlk yarı sonunda da böyle bir serüveni olmuştu. Acaba nereye yolcu.

30-40 arası bir paraya satılsa iyi olur. Ama Dünya kupası sonunu beklemek lazım. Belki orada piyasa yapar falan.

Her transfer söylentisinde maça çıkmıyosun baydın artık

Zaten 2 sene oldu bize geleli. İyi teklif halinde İngiltere deniyor gönderip, yerine daha dinamik birini almak lazım.
%100 gönderilmeli orası kesin de

Ben her ismi biriyle anıldığında oynamak istememesine ayar oldum bir kez daha olmuştu hatta okan bağı koptu mu ne dedi transfer işi yatınca 1 hafta sonra mı ne maça çıkıp oynamıştı yener ince mucizesi diye kolpa sıkıyodu kulüp

Hayır nisan sonundayız ligin bitmesine 3 maç 3 hafta var transfer dönemi haziranda başlar transfer olsa bile ağustosta olur 4 ay sonra yani ne diye çekinirsin ki oynamaktan ayağın kopsa bile dönersin o zamana kadar

Geçen 1-2 maçta da etliye sütlüye karışmıyodu hiçbir topa ayağını sokmuyodu ordan tilt oldum iyice mt a seçileceğini söylediler o yüzden kendini sakınıyo diye düşünmüştüm

Gelişeceği varsa da bizde gelişemeyeceği belli. “Yeterince kar edemedik o yüzden yollamıyoruz” kafasına girilmeden yollar ayrılmalı.

Bize lazım olan 8-10 oynayabilen, dinamik ve sağlam şut çekebilen bir ortasaha.

Sara'ya yakisir Villa
Is de yapar bence

30m uygundur bonuslarla vs.

Bizde verebileceği max performansı verdi ve düşüşe geçecek gibi. Makul bir teklife yollar ayrılmalı.

Emeri hocam istiyorsa iyi topcu olabilir mi.

Reyis şüphelendi..

Geri
Üst Alt