8. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Sanırım 1kişilik halen boş yer var duyurulur., az kaldı drafta .

Renktaşlar lige katılmak istiyorum ama dolu diye uyarı veriyor.
Oysa ki ben ilk sayfadan katılacağımı belirtmiştim.
Ligi açtığınızı görmemişim.
Ne yapabilriz?

katılmayı düşünmüyorum böyle boş işlere ayıracak vaktim yok

şu an donanımhaberde kavga çıkarmaya çalışıyorum

Renktaşlar lige katılmak istiyorum ama dolu diye uyarı veriyor.
Oysa ki ben ilk sayfadan katılacağımı belirtmiştim.
Ligi açtığınızı görmemişim.
Ne yapabilriz?
Aynen baktım şuan 14 kişi görünüyor , ya bir karışıklık oldu ya da biri kaçak girdi 13/14 dü

Ben katılmıştım fakat tekrar girdiğimde lig full diyor ve ekran gelmiyor. :D :D Allah allah. Attınız falanmı ?

Ne yapabiliriz Renktaş?
2 senedir düzenli olarak katılıyorum.
Bu sezon da katılsam güzel olurdu

Gerçek Kaptan NANDO!
Önceki sayfalara baktım 13 Kişide kalmış en son sonrada katıldım yazanda olmamış , ben yetkili veya bilgi sahibi değilim net olarak ilgilenirmisiniz bir sıkıntı olmuş. @Tayyar Demir; bey ligi açmış @Levent Akgün; veya @Arda Deniz;

furkan sen los angeles bağcılar değil misin

Önceki sayfalara baktım 13 Kişide kalmış en son sonrada katıldım yazanda olmamış , ben yetkili veya bilgi sahibi değilim net olarak ilgilenirmisiniz bir sıkıntı olmuş. @Tayyar Demir; bey ligi açmış @Levent Akgün; veya @Arda Deniz;

furkan sen los angeles bağcılar değil misin

Aynen öyle Burak. Fakat hesabıma giriş yaptığımda lig full diyor ve ekran gelmiyor.

Yav 1 saattir yanlış yere bakıyormuşum. Kusura kalmayın arkadaşlar benim salaklığım. Ben kayıtlıymışımş.

Aynen öyle Burak. Fakat hesabıma giriş yaptığımda lig full diyor ve ekran gelmiyor.
Mobilden mi giriyorsun siteden mi ?
Siteden ise acaba lige kayıt yerine mi giriyorsun yanlışlıkla ?
Fantasy Basketball 2017 | Fantasy Basketball | Yahoo! Sports -> League -> Overwiev de siteden ise bakalım yinemi sıkıntılı görünüyor

Ayrıca tekrar kayıt yerine girdiysen çift takım oluyorsa muhtemelen iki takımın oldu ondan lig doldu bakarmısın bi

Mobilden mi giriyorsun siteden mi ?
Siteden ise acaba lige kayıt yerine mi giriyorsun yanlışlıkla ?
Fantasy Basketball 2017 | Fantasy Basketball | Yahoo! Sports -> League -> Overwiev de siteden ise bakalım yinemi sıkıntılı görünüyor

Ayrıca tekrar kayıt yerine girdiysen çift takım oluyorsa muhtemelen iki takımın oldu ondan lig doldu bakarmısın bi

Yanlış yere bakıyormuşum hocam benim salajklığım. Bu arada draft sistemi vs nasıl oluyor. Gerçekteki gibimi ?

Yanlış yere bakıyormuşum hocam benim salajklığım. Bu arada draft sistemi vs nasıl oluyor. Gerçekteki gibimi ?
Bende adam akıllı bilgi sahibi değilim ilk katılışım :)
Yukarıda belirttiğim soruna bakarmısın çift takımın olmuş olabilir mi ?
Draft Simulatörü var bak burdan kaparsın kısmen.
NBA Yahoo Fantasy
Yahoo - login
14 Team seç

Kaçak-Yanlış üye şu takımda muhtemelen ;
ASTONİSHİNG TEAM

En son muhammet diye biri katıldı lige. Tanıyanınız var mı? :)

Eski şampiyonlardan, champ ring sahibi biri olarak iyi eğlenceler diliyorum. Kentucky bu sezon ligde olamayacak bazı zorunluluklardan dolayı. Bol bol takas yapın renkli bir sezon olsun.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Yabancı olarak lige katılan kişiyi bulamadık mı daha?

Gerçek Kaptan NANDO!

Geri
Üst Alt