#8 Kerem Demirbay

Mertens yerine Kerem Demirbay oynamalı yorumlarını birkaç haftaliginada olsa okumak zorunda kalmayacağız.

Ben buna birşey demiyorum. Adam zaten bu. Geçen yıl da buydu. Sezon başında da buydu.
Hadi oynattın, yanıldın bi hata yaptın ilk 11 oynattın, 90 dakika neden sahada kaldı arkadaş bu adam???

Kısa konçlu futbolcuları severim. Yetenekli ve artist olurlar. Dün Kerem kısa konçlu bile değildi sanıyorum -anlamadım- yanlış görmüş de olabilirim, tekmelik filan yoktu ayağında, bileklerine kadar inmişti çorap.

O haliyle gitsin dizilerde oynasın. Artist ama futbol artisti değil. Racon filan kessin mafya dizilerinde.

yürü git düsük bütceli,totalde 150 kisinin izleyecegi tirt bi dizide cakma dayi rolünü sergile

senin sacma sapan hal ve hareketlerini görmek zorunda degiliz

Bütün takım ilerideyken frikiği paslaşarak kullanan adamın sövülmedik yerini bırakmam. Hali, tavrı Galatasaray futbolcusuna yakışmıyor farkında da değil. Şaklabanlık yaparak burada kalabileceğini sanıyor.

2. Gol öncesi gereksiz top kaybı ve faulü bitmiş maçı canlandırdı. 3. Gol öncesi herkesi ileri gönderip serbest vuruşu geriye kullanması hava topunda Abdulkerimi bozup kafayı vuramaması ve gol olması. Berbat oynadığı günde maçı döndüren bu adam oldu.

Bu maça kadar sonradan girdiği her maçta iyi oynamıştı.
Ancak sistem disiplin fizik gibi gerçeklere gözünü kapatan hocamız keremi taraftarın kucağına attı adamı dos oynatarak.
Torreira yoksa alternatifi berkandır bitti nokta.
Kerem mertens veya sara nın alternatifidir.
Son olarak 3.gol öncesi orta yapmayıp musleraya döndü diye eleştiriliyor burda büyük kabahat yine muslera da kerem topu tekrar almak için pozisyon alıyor ama muslera paşam uzun oynuyor güya risk almayıp.muslera tekrar kereme verse topu yavaş yavaş korner direğine getirecekti ama muslera hem keremi hem takımı yaktı.
Muslera nasil tekrar kereme versin yav. Bütün takim ilerde heriflerin hucumculari hemen baskiya geldi. Ayağı tahta gibi olan muslere o kadar adam arasindan kereme nasil atacak? Musleraya pas veren kerem değil keremden topu alan jacobstu. Muslera gömmek için kılı kirk yarma direk gomucem de göm

Isimim kereminho olsa konusulmazdı diyen bir adamdan çok bir şey beklememek lazımdi zaten

Geri
Üst Alt