#8 Kerem Demirbay

Gerçek biyolojik yaşı 31 değil 36'dır. Ne yazık ki emekli oldu.

Evet, net gonderme vakti. Bu kadar ince olup bu kadar temposuz olmak sadece 40+ topcular icin mumkun. Adam 31 yasinda kosamiyor resmen. Katkilari icin tesekkur edip yollamak en hayirlisi. Bize de ders olmali, 26-27 yasindan buyuk orta saha topcusu almayalim, cok elit yetenek degil ise.. yazik oluyor.

Abi kötü ya hakkaten. Yani çok kötü. Belki helva rakip güzel zemin konforlu ortamda 11 başlatırsın da başka türlü olmaz yani. Yollanmalı ve İlkay gelmeli yazın. Bjk falan çok ister böyle bir oyuncuyu

Sezon sonu yolları ayırmak gerekiyor. kendisi aslında tam rotasyon oyuncusu ama kendisini rotasyon oyuncu olarak görmüyor. az akıllı olsa, rolünü kabul etseydi kaan gibi takımın liderlerinden biri de olurdu daha çok forma şansı da bulurdu. bu kafayla eyüp, başakşehir falan yapıp unutulup emekliliğe yürür.

Sezon sonu yolları ayırmak gerekiyor. kendisi aslında tam rotasyon oyuncusu ama kendisini rotasyon oyuncu olarak görmüyor. az akıllı olsa, rolünü kabul etseydi kaan gibi takımın liderlerinden biri de olurdu daha çok forma şansı da bulurdu. bu kafayla eyüp, başakşehir falan yapıp unutulup emekliliğe yürür.
Yanlış.

Sezon sonu değil, devre arasında kendisiyle DERHAL yolları ayırmak gerekiyor.

Çünkü, Demirbay kendisinin ilk 11'i hakettiğini düşünüyor ve adının "Kereminho" olduğu taktirde, konumunun çok daha farklı olacağını düşünüyor. Yani Brezilyalı değil de Türk olduğu için az forma şansı bulduğunu düşünüyor. Kötü oynadığından dolayı değil.

Örneğin Berkan Kutlu ise konumunu biliyor ve her ihtiyaç olduğunda elinden geleni yapıyor.

Yanlış.

Sezon sonu değil, devre arasında kendisiyle DERHAL yolları ayırmak gerekiyor.

Çünkü, Demirbay kendisinin ilk 11'i hakettiğini düşünüyor ve adının "Kereminho" olduğu taktirde, konumunun çok daha farklı olacağını düşünüyor. Yani Brezilyalı değil de Türk olduğu için az forma şansı bulduğunu düşünüyor. Kötü oynadığından dolayı değil.

Örneğin Berkan Kutlu ise konumunu biliyor ve her ihtiyaç olduğunda elinden geleni yapıyor.
Orta sahaya biri alınacaksa gidebilir devre arası.

Oyunculara bir yere kadar kızılır eleştirilir.Sonuçta kimse silah zoruyla oynamıyor.
en büyük suç zamanı geldiğinde bu adamları göndermeyen ısrarla takımda tutan ve oynatan hocalardır.

Eline saglik Suat abi, güzel yazmissin
tesekkur ederim sevgili mustafa .

genele donersek , uzun bir mesaj olacak, vakit ayirip okuyanlara simdiden tesekkur ediyorum.

sezon baslarken de nacizane belirtmistim .gecen sezon bittiginde kendisin den cikilmali idi .

--
mac oncesi ,pozitif kalma adina son mesajda suna benzer bir sey yazmistim ; firsat istiyordu ,hadi, bundes gecmisi, tetrisati, peak donemki kumasi vs vb 'yi bugun hatirlamasi ve bugun takima tecrubesi ile yon vermesini temenni ettim. (ki,bugune dek olan performansina dair *rasyonel genel yorumumdan bagimsizdir bugunku beklentim) .
--

bugun de performans dolayli ^bilinen bir durum cereyan etti. ki, gecen sezon defalarca burada deginildi .bu sezon yedek olarak bile maca etki edememesi bariz problemdi , uzerine bu gibi 11 ciktigi maclarda da yoklari oynamasi , takim oyun dengesini sarsan bir bold durum .

bugun genel performansi kotu idi . buna ek , kaptirdigi bir top kalemizde buyuk tehlike ile sonuclandi.
bir tane daha benzer kayip yapti saglam atak yedik .

olmazsa olmaz matematik.bu bolge de oynayan oyuncu -topu- altin degerinde kullanmali.

benzer durum dan bir ornk vereyim ;
yahu , kerem akturkoglu bir tik onde ve solda oynarken , en cok elestiirildigi konu ; olur olmaz top kaybi ile takimi geriye kosturmasi / saglam kontra yememiz di .

gecen sezon kerem demirbay hibrid bazli lucas yaninda ikame ederken beklenti altinda kalmisti , en azindan benim gozlemimde.
ki,sen ve diger renkdaslarimizin bugunku mac oncesinde buna benzer/ilisik yorumu mevcut. bugun de kritik top kayiplari yapmasi ve bunlarin kalemizde tehlike olmasi nerden baksan buyuk eksi .

genel defans performansi bayagi kotu idi . yavasligi, pres de denklem de lucas'a eslik edememesi vs bir yana,
ofans ,oyun kurulum ,top al ver,oyun acma,pres kirma vs vb gibi geriden ataga cikarken top kullaniminda da ustte belirttigim sekanslar gibi etkisiz ve silik bir gorunum sergilemesi ,takimin geneline de malesef yansiyordu , , ,

neyseki onde osimhen agresiifligi ve takipciligi ,baris ,yunus orglu
-gunu kurtaran olusumlarla golleri bulup altin degerinde 3 puani kazandik .

bugun mac onu de dedim,hatta daha once de farkli basliklarda yazdim .bu sezon sara geldi. yedekte daha kompakt isimler olmali israrim da yine yine yeniden *ayni yerdeydim.
daha oncesinden de genel yedek kulubemizin yetersiz oldugunu dusundugumden, ismi gecen fransa lig bazli ofansif isimler den once *mutlak orta saha merkeze sara lucas'a yedekler almamiz bariz elzem demistim.*halen de diyorum. bu maratonda sakatligi,yorgunlugu vs vardir mutlak devre arasi yedek kadroyu guclendirmeli ikilinin yedeklerini almamiz gerektigini *bold birden fazla yazdim yazmaya da devam edecegim taa ki alinana dek .

velhasil , dedigime geldik. sara sakatlandi. <->

yedegi/yedeklerimiz olmadigina eminim herkes ikna olmustur .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki , @Hayri Cund , @Veli Baltacı , @Barış Savaş , @Berat Ulucan

saygi ve selamlar .

Dayı sen gelme yav. Valla olmuyor yani. Devre arasında kendine kulüp bul da git lütfen. Efe senden iyi oynar koşar en azından. Eli belinde yürüyen adama tahammülümüz yok hele OS hiç yok baba.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı futbolcular maalesef erken bitiyor, kerem de öyle gibi

geçen sene bence iyi idare etti ama gerçekten rezil durumda

Hatayspor maçı yokları oynadı Alanyaspor deplasmanı ilk yarı yokları oynadı 2. yarı biraz toparladı Gümrük maçı yine yokları oynadı fener maçı sahada bile yoktu.

Geçen sene orta sahada Oliveira bile yetersiz diyorduk ama bu kadar kötü değildi en azından orta alan yol geçen hanı olmamıştı resmen rakipler orta alanı otoban yapıyor güçlü oyun diyoruz ne hücumda varız ne defansta demek ki sorun orta alanında ortasından kaynaklanıyor.

Bir dönem iyiydi Ocak-Şubat bu dönemler takımı taşıdı ama Kasımpaşa maçından beri rezalet bir futbol oynuyor bir tek Rizespor maçında beklentilerin üstüne çıktı.
Geçen sene az daha şampiyonluğu versek başrolde bu arkadaş olacaktı neredeyse 1 sene olacak Malmö maçı hariç iyi diyebileceğim tek bir maçı dahi yok.

Hatta kaybettiğimiz fener maçında Ziyech'le beraber çok net ikisi sorumludur iki bitikle sahada 9 kişi oynadık adamlar 10 kişi oynasa bile +1 fazla oynadılar.

bazı futbolcular maalesef erken bitiyor, kerem de öyle gibi

geçen sene bence iyi idare etti ama gerçekten rezil durumda
Mental bence bu berbat futbolun sebebi. Yani adam keyif almıyor futbol oynamaktan yüzünden belli, Sara ya yerini kaptırma işini kabullenemedi ben ona bağlıyorum. Geçen sene de çok top kaybı yapıyordu falan ama en azından mücadelesi hiç eksik olmazdı adamın mücadele edebilecek mentali yok şuanda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atibanin 35 yasina kadar merkezde domine ettigi ligde suanmi performansi rezil bile degil

Seneye Sara disinda en az 2 orta saha transferi lazim

abi herkes 100 tane gol kaçırdı bu sezon, dayinhonun 1 tane posyonuna takılıp kalmamalı
genel olarak jübüle maçındaymış gibi oynaması ise bedbaht bi durum. bi tek malmö maçında iyiydi sanırım

sezon sonu yollar ayrılmalı - azda olsa ufak bonservis getirip kariyerine Bundesliga / bundesliga 2 de devam etmeli.
geçen sezon sadece kademe sıkıntılıarı yüzünden eleştiriyordum - ofansif olarak iyiydi ama felaket kafada futboldan kopmuş vaziyette.

Geri
Üst Alt