#8 Kerem Demirbay

Şöyle 2-3 maç üst üstte ilk 11 oynasın da sonra eleştirilerimizi yaparız.Geçen sene Roma maçlarında çok fazla gereksiz yere şut denedi ama maçlarda etkiliydi.Lig maçlarına oyuncuyla ilgili detaylı bakmadım ama oynadığı takımda takım oyununu iyi oynayan 1 takımdı..

Topa niye hareket etmiyor anlamıyorum. Orta saha dediğin Biraz boşluğa kaçıp top ister. Elbette eski Demirbay bu değildi. Bunu dünya biliyor zaten. Sergio'yu beğenmiyoruz ama onun bile çok gerisinde şu an.

selçuk ve oliveira ilgili görüşler zamanla nereye evrildiyse oraya doğru gider

aksi mümkün değil

Sol ayaklımı sağ ayaklımı belli olmayan hiç bir topçudan hayır gelmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3lü ortasahada oynar aynı oliviera tarzı adam.Bu adamı gidipte 2li ortasaha oynatırsan bunada söversin.Ama bizim hoca gider yine 2li ortasahada bunu oynatır.Oliviera ve kerem 3lü ortasaha oynamak zorunda bu tempoyla.Yada 2sinide oynatmayacaksın.

Son hali vs izlenmeden tamamen ezbere alınmış bir oyuncu. Öbür türlü olsa zaten ne kendi gelirdi ne de lkusen bırakırdı. Angelinoda olduğu gibi.

İnsanlar ne bekliyordu anlamıyorum tam olarak emekli Selçuk aldık üstelik baya da maliyeti var sırf yerli diye boşa saçılmış para

Neden Hamza, Efe , baran bunlar denenmiyor ? Yetersiz diyebilirsin ama yedek olarak yetiştirmemiz gerek oyuncular zaten

Maliyeti az olsa sesimi çıkartmazdım ama baya yük getiriyor işte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Midsöyü de geçen yıl almayın demiştik bunu da dedik maalesef. Midsö de gol mol attı diye övmeyin iyi oynamadı girdikten sonra. Gol şansı var sadece. Berkan'ın bile gerisine düşmüş rotasyonda yeni 8 gelince tamamen atıl topçu olacak. Avrupanın anadolu takımlarında oynayan topçular ile prime dönemi gerilerde kalmış topçulardan uzak duracaksın her zaman.

o nasıl pasta yoww :D
kucukken gerilip vururduk ,top aksi istikamete giderdi onun gibi bisi oldu

Geri
Üst Alt