#8 Kerem Demirbay

Bu adamı biz ne için aldık. Yani şuan oynamaya çalıştığı şey için aldıysak boşa gelmiş, almasak da olurmuş. Ben biraz hücuma yönelik bir herif sanıyordum bunu.

Sergio'nun formsuz hali gibi.

Yanılmıyorsam Torreira’dan daha fazla ikili mücadele kazandı ilk yarı. Oliviera gibi saçma sapan top kaybı da yapmıyor. Dikine 1-2 tane 2’ye 1 falan yaptı.

Yana oynaması tamamen Okan tercihi görünüyor, tüm takım yana oynuyor çünkü. Hatta genelde dikine oynanması için derine kaçtı ama takım riske girmeme konusunda uyarılmış muhtemelen ki pas verilmedi

Bu adama neden salladığınızı anlamıyorum. Adamlar sezon ortasında fiziken zımba gibiler. Torreira ve Kerem ortayı tutup topun bizde kalmasını sağlamak için uğraştılar ve başarılı da oldular.

İlk maç koşkoş oynadığımızda poşet ettiler bizi hatırlarsanız. Oyunu yavaşlatıp araya atılan toplarla hucüm yapmaktan başka çaren yok. En öndeki dörr oyuncunda fiziken hazır durumda değil

Pas baglantisi olamiyor ofansif anlamda, daha iyi olmasi lazim. Suan Sergio oynar bu haliyle.

Aga alıp yan pas vermek dışında naptı

Hücuma tek top yok
İleride hareketlilik yoktu ki, birde anladığım kadarıyla üstümüze çekip tete icardi kerem kaçsın diye bekliyoruz. Çok hızlı hücum kesti, özellikle savunmasına baktım, çok konsantreydi. Boeyi yalniz bırakmadı hiç. Kaç kezde yönlendirdi savunmada. Sıkışık alanda elim kalbime gitmeden maç izlettiriyor, Sergio bazen konsantrasyonunu kaybedip orta alanda top kaptirdiginda çok tehlikeli oluyordu. Adamların tek taktiği bu iken Demirbayin garanti oynaması bence taktik geregi

Çok ciddi 2 hata yaptı maç başında ama sonra toparladı. 2 kişiyle Molde gibi bir takımı orta sahada savunmak cidden çok akıl karı değil ama hadi hayırlısı

İleride hareketlilik yoktu ki, birde anladığım kadarıyla üstümüze çekip tete icardi kerem kaçsın diye bekliyoruz. Çok hızlı hücum kesti, özellikle savunmasına baktım, çok konsantreydi. Boeyi yalniz bırakmadı hiç. Kaç kezde yönlendirdi savunmada. Sıkışık alanda elim kalbime gitmeden maç izlettiriyor, Sergio bazen konsantrasyonunu kaybedip orta alanda top kaptirdiginda çok tehlikeli oluyordu. Adamların tek taktiği bu iken Demirbayin garanti oynaması bence taktik geregi
Valla ikili mücadeleye girip kazandığını bile hatırlamıyorum

Kötü demem ama iyi denecek bir şey de yapmadı

Stoper arasına girip sağa sola pas vermekle geçirdi ilk yarıyı

Yine yerden yere vurmalar başlamış adamın daha ilk 11 de 1. Maçı biraz daha izleyelim sonra asarsınız

Şimanski transferi yatınca transfer komasına girip sulu kuru gidiyoruz gibi. Allah, sonumuzu hayır etsin!

ne iyi ne kötü. aslında aralara top atabilecek meziyeti var ama denemiyor

Geri
Üst Alt