#8 Kerem Demirbay

Olivieradan daha iyi suanlık bide Ndombele gelirse yani toreira - Kerem -Ndombele su üçlüye Avrupa’da çok iyi 4-3-3 oynayabiliriz

Icardi'ye aşık olduk da buna olmayacak mıyız; müthiş.

Çok beğendim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iyiydi ve yerli olması bir çok sorunu çözüyor. Çok sevilen bir isim olma yolunda da adım adım gidiyor.

Bazılarınınki gibi Kolpa değil gerçek Dayı...

Performansı yine tatmin etti. Kaliteli olduğu belli, sadece uyum sağlaması lazım.

Dayıyı yoruldu o 2.golden sonra,çok iyiydi

Baya önemli bir transfer,yerli olması çok kritik.Formayı vermez kolay kolay.

Performansı yine tatmin etti. Kaliteli olduğu belli, sadece uyum sağlaması lazım.
Kerem sayesinde torreira sönük kalıyor. Eskisi gibi heryere koşup ciğeri burnundan çıkacak kıvama gelmesine gerek kalmıyor açıkçası. Müthiş bı adam. Takım ona uyum sağlamalı😄

Sahanın en iyisiydi bence. Hoca eğer inat etmeden üçlü orta sahayı düşünürse yerli konusunda da eli çok daha fazla rahatlayacak

Kerem sayesinde torreira sönük kalıyor. Eskisi gibi heryere koşup ciğeri burnundan çıkacak kıvama gelmesine gerek kalmıyor açıkçası. Müthiş bı adam. Takım ona uyum sağlamalı😄
Torreira eski formunda değil. İlerde daha iyi olur tabi

dayı o kadar iyiydi ki torreira yanında top kapan orta saha görünce 10 numara gibi oynadı bi ara. o yüzden de 3-4 kere orta sahayı bomboş geçti samsun.

tatmin edecek kadar iyi, torreira'yı avare etmeyecek kadar ortalama oyna derim gurbo king

Geri
Üst Alt