#8 Kerem Demirbay

Ramiz Dayı iş yapacak gibi duruyor, etrafına adapte olması lazım sadece. Bir de takımın ne oynadığının belli olması gerekiyor.

Sezonun en gereksiz transferi demistim. Fikrim degismedi. En az Sergio kadar oynar bosa yabanci kontenjani cop etmeyiz Sergio icin. Ama ikiside ilk 11 cikmamali cunku takimin ihtiyaci Torreira’ya yardimci oyuncu rolunu oynayacak kapasiteleri yok. Oraya transfer sart.

Valla yorum için erken

Ama bugün oynadığı pozisyonda oynamaz bu adam

Top ayağına geldiğinde topu soluna çekip pas atması 3 saniye filan sürüyordu

Bu adam 4-3-3'ün sağ iç oyuncusu gibi bir rolde oynamalı

Dayı tam tahmin ettiğimiz gibi. Sergio'nun yerlisi diyelim. Bakalım bizimkiler 8 numaraya akıcı oyun oynatacak ve dinamik bir herif almayı akıl edebilecekler mi?

Hoffenheim versiyonuyla hic alakasi kalmamis. Leverkusenliler sanki luzumsuz yere o kadar elestirmiyormus oyuncuyu. Stehmirbay ismini öylesine vermemisler

Dikine oynamayı çalışması güzel hata yapsada takımı tanımıyor. Ama bu kadar hantal takılması tat kaçırır biraz hareketlenmesi lazım. 70’de oyuna girip maçı bu kadar bitik tamamlayamazsın

Şu duran top mevzusunu idmanda çözsünler oyun içinde dışarıdan hoş görünmüyor.

Çok gereksiz olduğunu defaatle yazmıştım ama bu kadar kötü bir performans da beklemiyordum

İlk maçı diyedir diyelim bakalım

Dayı tam tahmin ettiğimiz gibi. Sergio'nun yerlisi diyelim. Bakalım bizimkiler 8 numaraya akıcı oyun oynatacak ve dinamik bir herif almayı akıl edebilecekler mi?

Yok yaf, cok net yerli Sergio biraz daha ofansifi gibi, defansi da daha zayif. Onun ikamesi, kontenjani asmamiz saglar. Ayaklar fena degil lig ustunde, sutu da var, duran topta. Temposu da iyi olursa sorunsuz kullan. Berkan oven adamlar bu adama 1 macta sadece 30dk icin laf ediyorlar :)

dağa taşa giden pasları arkadaşlarını hiç tanımıyor olmasıyla alakalıdır diyelim şimdilik

hayırlısı

Pek bişi anlamadım sadece biraz fazla tek ayaklı sanki sağ ayağı yokmuş gibi oynuyor

Geri
Üst Alt