#8 Kerem Demirbay

Cok agir bir oyuncu gibi takildi. Sergionun yerlisini bulmusuk. Onun icin millet yirtiyor kendini fred tarzi bir oyuncu sart bu takima diye. Kimse orta sahadan topu süratli bir sekilde öne tasiyamazsa aynen böyle agir futbol oynariz. Allahdan dayi reisin maasi yüksek degil ama verilen bonservise simdiden aciyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Millet tipine falan bakıp ezik çilekeş bişi zannederek hayvan gibi koşup savaşacağını düşündü bu adamın

Bu adamın bize katkı verebilmesi için çelik gibi olması lazım. Olamazsa bi boka yaramaz ortalama bi topçu kalır

Bi de o vücut dili ne öyle. Kendi pas hatası yapıyo kolları açıp of puf çekiyo. E yapma

Dayı tam tahmin ettiğimiz gibi. Sergio'nun yerlisi diyelim. Bakalım bizimkiler 8 numaraya akıcı oyun oynatacak ve dinamik bir herif almayı akıl edebilecekler mi?
Biz ağır oyuncuları severiz.olmazsa olmazımız.
Takımda tek atletik yeteneği üst düzey adamı satıp nasıl oraya ağır ve temposuz bir adam aldık saşkınım!!

Koy orta sahaya 3 tane dinomo ligi domine et.cıldirmamak elde degil

Biz ağır oyuncuları severiz.olmazsa olmazımız.
Takımda tek atletik yeteneği üst düzey adamı satıp nasıl oraya ağır ve temposuz bir adam aldık saşkınım!!

Koy orta sahaya 3 tane dinomo ligi domine et.cıldirmamak elde degil
Atletik yeteneği üst düzey adam kimdi?
Gerçekten hatırlayamadım.

tam beklediğim gibi oliveira nın yerlisi + 1m euro maaş alıyor. Dolayısıyla oliveira'ya ettiğim küfürleri bu adama edemem. Asıl sorun portekizli olanda

Bende beğenmedim. Sosyal medya nedeniyle her yeni transfer büyük beklentiye neden oluyor. Çok şişiriyorlar.

Ama yinede Kerem için biraz beklemek lazım.

Maldonado gibi bir şey çıktı,al gülüm ver gülüm oyunu oynadı.Benim beklentim yoktu açıkçası lâkin atletik oyuncu eksikliğini gözümüzün içine sokması iyi oldu.Kayseri'nin 6,7 tane siyahi oyuncusunun yanında geçer not alan transferlerin Zaha ve Bakambu olması şaşırtıcı değil!

Geri
Üst Alt