#8 Kerem Demirbay

7,5 rating ile torreiranin önünde tamamlamış maçı.

Bu herife neden sürekli dayı amca vs deniyor yav
almancılar tribe girme konusunda biraz yatkınlar
Böyle giderse yarın öbür gün başlar pubis reiz gibi sağa sola salça olmaya

Cok gereksiz transferdi bunun yerine potansiyelli genc alinmaliydi. Oliveira temposuz diye elestirdik bu onun yarisi kadar tempo yapamadi

Takım olarak hareket etmediğimiz için 1 hata yapıyorsa 3 gözüküyor iyi yanlarını da göremedik bu yüzden malesef

Dün maci Alman yayincidan izledim spikerlerin birisi eski dortmundlu Owomoyela'ydi. Mac esnasinda Kerem ile ilgili ilginc bir anisini anlatti. Dortmund da oynarken Kerem cok gencti. Bir gün ikimiz de sakatliktan dolayi rehabilitasyon yapiyorduk Kerem henüz gencecik yasta bana dönüp "Benden olmayacak galiba Patrick" dedi. Bende ona "cok gencsin henüz devam et" diye tavsiye verdim. dedi

Türk futbolcular niye genelde bu kadar erken cöküyor? Fiziksel olarak.

Burak Yilmaz gibi kendini yüksek yasa kadar fiziksel yüksek seviyede tutan topcu niye bu kadar nadir?

Bu adam eskiden baya dikine oynayan, dribblinglerle cikis yapan ve bu kadar garantiye oynamayan ve biraz daha dinamik biriydi.

Genetik sorun mu bu?

hala neden alındı deniyor. nedeni 8+3 kuralı.

8+3 kuralı olmasa ne biz bu adamı alırdık ne de fener cengiz'e 15 milyon euro bonservis bedeli verirdi.

Hucumda da koca bir 0 idi. Belki yeni oldugu icin hala cekimser.

Bu gibi tipler takir takir takim oyunu oynayan ekiplerde is yaparlar. O video'daki ana anlasmazsizlik Kerem'in arkadaki oyuncuya yakin oyna ben de ileriye pres yapayim derken arkadaki oyuncu geri cekilip Kerem'i geriye yaslamaya calisiyor. Ayni durum Icardi ile sanirim Torreira arasinda oldu ikinci yarida, 85'ten sonra, hatta Icardi baski kur topu aliriz gibi bir haraket yapti ve hemen o baskida topu almistik cunku orta sahadaki oyuncumuz baski yapmisti.

Tamamen takimin birbirini tanimamasindan kaynakli bir olay bu. Birbirimizi tanidiktan sonra, takim oyunu oynadigimiz zaman Kerem gibi oyuncularin katkisi daha net olur. Olmadigi zaman Torreira'nin bireysel mucadelesi, Icardi'nin bitiriciligi vb. konusulur.

yediğimiz gol öncesinde iki kerem'in top ile yaptıkları...
CL maçında....

ben konudan çıkıyorum.

exit.gif

hala neden alındı deniyor. nedeni 8+3 kuralı.

8+3 kuralı olmasa ne biz bu adamı alırdık ne de fener cengiz'e 15 milyon euro bonservis bedeli verirdi.

8+3 kuralı için bile alınmazdı bu adam. Verilen her bir kuruş israf. Alacağımız herhangi bir 20-25 yaş arası gurbetçi oyuncu da bunun kadar sahada yürürdü.

İlk 60 dakika iyiymiş aslında iyi dediğim defansif olarak mücadele etmiş ama sonradan çok düştü tabi bizde o kötü halini hatırladık
Hücum istatistiklerine baktın mı rengim. koca bi 0.

ısı haritasında da hücum yok. Yan top mevzusu da öyle hoca isteği olabilir, takım hiç bir maçta olmadığı kdr yan pas yaptı dün. topu tutmak adına

Kerem bence dün verilen görevi yerine getirdi. kötü de değildi. Hazır oldukça daha iyi olacağına, almıyor dediği sorumluluğu da alacağına inanıyorum ben.

8+3 deki kesin adamlardan biri olarak görülüyordu. bu formuyla bizi sıkıntıya soktu kontenjan açısından.

Geri
Üst Alt