#8 Kerem Demirbay

daha ilk çıktığı maçta çöp ilan edenler, pas vermeyi bile bilmiyor diyenler vardı.

yani öyle bir futbol zekasına sahip bir forumumuz var ki 90 dkyı geçtim bir futbolcuyu 15 dkda bile çözebiliyorlar
Gerçekten forumun futbol bilgisi rezalet. Genel olarak taraftar ortalamasına da vurabiliriz bunu.

Gerçekten forumun futbol bilgisi rezalet. Genel olarak taraftar ortalamasına da vurabiliriz bunu.
evet takım ayırt etmiyorum, türk taraftar profili genel olarak böyle. 1-2 maçla hatta 15 dk ile topçu linç etmek nasıl bi kafadır çözebilmiş değilim. ndombeleye bile neler denmiş ya

çok iyi bi' herif ya, futbolunu zaten alamanyalardan biliyoruz ama sahadaki duruşu tipi tavırları filan efso. her an mevzuya dalacak gibi.

Forumun futbol bilgisinden ziyade Z kuşağı sabırsız, hemen bir şeyler görmek istiyor. Halbuki futbolcular da insan; kimisinde uyum kimisinde baskıyı kaldırma kimisinde kondisyon vs problemleri yaşanabilir.

Geçen sene Icardi'nin ilk maçlarından sonra yazılanları okuyun. Ben de istemiyordum Icardi'yi aileci durumları nedeniyle ama ilk 20 dk oyunundan sonra bile adamı asmaya kalkanlar vardı. Yatmaya geldi, bitik vs yorumları zaten malum. Sonuç aşkın olayım..

bazen rakibe tatli sert karisimi fauller yapiyor

en cok bu yönü hosuma gitti gecen mac

orta sahada gerekli olan sertlilik mevcut kendisinde

rakibi sindirmek icin cok önemli olabiliyor bu bazen

Alındığında çok anlayamamıştım nasıl kullanacağımızı, tam olarak neden aldığımızı ama doğma büyüme Almanyalı, bütün kurulu düzeni orada olan, Almanya Milli Takımını seçen ve Leverekusen gibi üst düzey bir takımda oynayan adam bayağı istekli şekilde geldi. Bir İngiliz'in İngiltere'den gelmesi kadar zor neredeyse.

Üzerine koyarak devam edecek tahminim.

Oliveiranin savunması daha iyi hali gibi görünüyor şimdilik üstelik yerli ...İlk kez bu maçta beğendim kendisini epey iyi mücadele etti..Teknik bir herif olduğu zaten ilk maçından belliydi de ben bu kadar mücadele edebileceğini dusunmezdim

Dayı muhabbeti nedir? Bu yakışıklıya neden dayı diyoruz?

Bu ezber bitmeli

Sayfa 8'e gidip yazılan yorumları okudum

30 kişi yazmışsa biri bile bundan bi yol olmaz topçu mopçu değil dememiş

Dayının toparlaması çok önemli çünkü onsuz ligde neredeyse kadro yapamayız.

Bu maç özelinde ekstra sevindirdi umarım artarak devam eder performansı.

Alındığında çok anlayamamıştım nasıl kullanacağımızı, tam olarak neden aldığımızı ama doğma büyüme Almanyalı, bütün kurulu düzeni orada olan, Almanya Milli Takımını seçen ve Leverekusen gibi üst düzey bir takımda oynayan adam bayağı istekli şekilde geldi. Bir İngiliz'in İngiltere'den gelmesi kadar zor neredeyse.

Üzerine koyarak devam edecek tahminim.

Alman olsa bile Türk genleri var, Türklerle büyümek var, Türkçe konuşulan evde büyümek var vs vs. Adam kültüre aşina en azından. Gidip de Uganda’dan veya Papua Yeni Gine’den gelmiyor sonuçta.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aç oku

Kötü oynayan adama kötü oynuyor denmiş

Hatta iki posttan biri 'neyse ilk maçı belki toparlar'
yav neyini açıp okuyayım gözlerimle gördüm burada yazılanları maç içinde denilenleri. millet yerin dibine soktu böyle topçu mu olur dendiğini çokça gördüm. burada bile vardır, niye aramakla zaman harcayayım. sanki götten sallıyoruz allah allah

Geri
Üst Alt