#8 Kerem Demirbay

yav neyini açıp okuyayım gözlerimle gördüm burada yazılanları maç içinde denilenleri. millet yerin dibine soktu böyle topçu mu olur dendiğini çokça gördüm. burada bile vardır, niye aramakla zaman harcayayım. sanki götten sallıyoruz allah allah
psikolojik

Maç temposu kazandıkça daha iyi olabileceğini gösteriyor bir de çevresindeki oyuncuların neler yapabileceğini ezberlediği zaman tam bir dayı olacaktır acayip paslar görebiliriz.

psikolojik bir etki

her başlığa gir, eskiden taraftarlar böyle değildi, z kuşağı çok sabırsız, ee hani topçu değildi bilmem ne minvalinde onlarca post göreceksin

fakat geri dönüp okuyunca topçu değil tarzı yorum yapanlar postların yüzde 2-3'ünü oluşturuyor

Gelmeden önce herkes burun kıvırırken de yazmıştım. Kerem yabancı bile sayılsa Oliveira yerine tercih ederim ondan çok daha kaliteli bir oyuncu diye. Daha bu Kerem'in %60ı bile değil. Temposunu bulursa lige damga vurur.

Seneye kara kara düşünecez nereye göndersek diye...

en fazla yedek olur bu takimda

Bu kadar kötü degildi bu

Bir ara pas yuzdesi 0di. Renk korlugu mu var diye dusunmedim degil ama attigi paslar rakibe bile gitmedi.

Bu arada as 11 olarak alindigini sanmiyorum

Bu nasıl orta saha ya önünden geçen toplara ayağını uzatmaya üşeniyor

Çok kötü. Inanılır gibi değil. Bu kadar beklemiyordum.

Takımdaki en kötü orta saha oyuncusu bu belkide.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acil kadro dışı

Dayi çöpcülerin krali cikti

tam anlatılan gibi topçuymuş. oliveira'yı çoğaltmışız

bu ne hal dayı

Şu anki haliyle berkandan kötu durumda. Insallah toparlar

Yine hiçbir faydası olmadı. Bence Midtjo bu adamdan daha çok katkı veriyor.

No 8 de boşa gitti

Kesinlikle ama kesinlikle gereksiz bir transferdi başından beri yazdım

Elde Midtsjö, Oliveira, Berkan, Torreira vardı. 4-2-3-1 ısrarı belliydi. Bir tane çok iyi orta saha alınacağı da net belliydi. Aşırı gereksiz bir hamle oldu. Bu herife verdiğin parayı orta saha bütçesine ekleyecektin

Midtsjö planlandığı gibi gitse dahi gereksiz bence... Orada oynayabilen Kaan Ayhan var elde. Kaldı ki Emirhan İlkhan vs. de konuşuluyor

bildiğin aytaç kara bu

ilk izlenimi hayal kirikligi, kaliteli topcu genelde kendini ilk hamlede belli eder (tete gibi), ins yükselise gecer

Cok kotu. Sergio 'nun kramponlarini tasir bu

Tolga Ciğerci v2

Kusura bakmayın,hiç hoslanmadigim bir yorum tarzı olacak ama bunun yaşındayken iki ay idman yapsam bunun kadar bende oynardım bugun. Bugünki oyununu beğenenlerde futboldan anlamıyor bence.

Bu senenin hayal kırıklığı bu arkadaş olacak. Yenen golde de hatası büyük. Kaptırılan topun arkasından koşmaması hatasından daha büyük sıkıntı benim için.

kötüydü baya her topu rakibe attı adam

Bu adama fena değildi diyen art niyetlidir, takım düşmanıdır, adam kötünün daha kötüsü lig de falan bizi idare etmeyi geçtim canımızı okur, herifi izleyince oliviera ve selcuk inan'a haksızlık edildiğini anladım resmen.

Cok gereksiz transferdi bunun yerine potansiyelli genc alinmaliydi. Oliveira temposuz diye elestirdik bu onun yarisi kadar tempo yapamadi

bZVAsq8.png

3.7 m euroda buna gitti.Yabancı sınırı saçmalığı yüzünden.

Trabzon rahat bir galibiyet alir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir Gsc klassigi

Dayıcım ayağına sağlık çok güzel oynuyorsun

başarıların devamını dilerim

Oliveira'ya forma yüzü gösterme

daha ilk çıktığı maçta çöp ilan edenler, pas vermeyi bile bilmiyor diyenler vardı.

yani öyle bir futbol zekasına sahip bir forumumuz var ki 90 dkyı geçtim bir futbolcuyu 15 dkda bile çözebiliyorlar
Bu gözler neler okudu burada yıllardır.

Geri
Üst Alt