#8 Kerem Demirbay

Ustad haklisin. Ilk3,4 macta vaziyet oydu. Sergio'nun kramponlarini tasir demisim performans geregi. Kotuyken kotu, iyiyken iyi demek lazim.

Maç içinde yazılanlara ne kadar taktınız, millet sinirle yazıyor iste

Aaaa kötü oynayan bir oyuncuya vasat demişler yuhhh nasıl olabilir böyle bir şey.

Ben mi abartıyorum acaba, yoksa Demirbay gerçekten çok mu iyiydi? diye hafiften şüphem vardı ki az önce izlediğim Orhan Uluca' nın uzunca maç analizi de bu düşüncemle paralel. Forumda, 'yabancı kısıtı olmasa Sergio oynardı' ezberine hiç rastlamamış olmak da bunu destekliyor...

Takım biraz daha oturunca, kendisi de fizik ve uyum yönünden optimal seviyeye gelince daha da iyi olması muhtemeldir. Adam tam bir B2B performansı sergilemeye başladı. Maşaallah tebarekallah!🧿🧿🧿

Maç içinde yazılanlara ne kadar taktınız, millet sinirle yazıyor iste
Forumu twitterdan ve kahveden ayıran nokta her fikre açık olmaması gerekliliği

Gidin evinize sövüp sayın, maç izlerken foruma girip hakaret küfür etmek neyin manyaklığı

Bu arada Kerem daha ciddi bir maçta iş yapmadı, gelmeden önce Leverkusen’de geçen yıl aldığı süreden dem vurup denildiği kadar kötü değildir demiştim de Antep deplasmanıyla Samsun iç saha maçı yetmez, istikrarlı olması lazım.

Onun dışında yerli kalitesini şu an için net şekilde yükselttiğini söyleyebiliriz.

Eleştirmek her zaman serbesttir ama oynadığı ilk kötü maçtan sonra çöp diyen gerizekali kesim Türk futbolunda yaygın bir kanser. Sadece bizde değil diğer kulüplerde de özellikle twitter gibi platformda bu kesim hep var

Allah'tan Haginin top oynadığı dönemde sosyal medya yoktu.

10 yıl Bundesliga'da oynamış adam için daha ilk maçında 'topçu değil' diyen biri vardı, kimdi hatırlamıyorum. Öyle pek kimseyi raporlamayan ben, anında raporlamıştım.
Hiçbir şeye saygı duymuyorsan adamın kariyerine saygı duyacaksın
Ya da git 10 yıl Bundesliga'da top oyna ki 'topçu değil' deme lüksün olsun

10 yıl Bundesliga'da oynamış adam için daha ilk maçında 'topçu değil' diyen biri vardı, kimdi hatırlamıyorum. Öyle pek kimseyi raporlamayan ben, anında raporlamıştım.
Hiçbir şeye saygı duymuyorsan adamın kariyerine saygı duyacaksın
Ya da git 10 yıl Bundesliga'da top oyna ki 'topçu değil' deme lüksün olsun
Bundesliga kıstas değil rtaş

Arkadaşlar maçları izlerken anlık tepkiler verenlere neden bu kadar kafayı takıyorsunuz?
Herkes maçları derin analiz gözlüğü ile izlemiyor bir çok insan günlük zorluklardan bir nebze olsun sıyrılmanın derdi ile izliyor.

Üye olmadan önce uzun süre sadece okudum yine bu durum böyleydi.
Bunu değiştiremeyeceksiniz dertlerinize neden dert ekliyorsunuz?

Şaka maka bir yana, iyi oynayan ve yerli statüsünde olan bir orta sahamız var.

Geri
Üst Alt