#8 Kerem Demirbay

Kesinlikle katılıyorum bence en büyük sorunumuz .Ama bireysel olarakda bu bahsettigin oyuncularda sıkıntı var.kerem ve ilinin hicbir öne çıkan özellikleri yok..
Valla herkes açık kapatmaya çalışmaktan kendi oyununa odaklananıyor ki

Geçen sene de bu sorun vardı

En basiti kayseri deplasmanı mesela, adamlar tarumar etmişti

Jk deplasmanı yine aynı şey

Reis torreira bu maçta bence kötü değildi ama tabiki daha iyi olabilirdi
Ama bunu Kerem ve oli için soyleyemezsin.bu iki adamda birbirinin aynısı.ve bu takımın ilk 11i olamaz.her zamanki gibi transferde ciddi hatalar yapıldı.birakalim her maç oyuncu evrimlestirmeyi.
Geçen sene gözümüze gozumuze sokulmasina rağmen hala Torreiranin önündeki ikilinin Kerem,oli ve mertens olacak olması rezillikitr.
Bu oyun anlayışı ile Torreira'dan 1 tane daha olsa yine yetmez maalesef.
Ama oyuncu bazında bakacak olursak olaya Oliveira zaten yedek durumuna düştü.
Kerem de bence şu anda Torreira'dan daha önde performans olarak. Burda mevzu şu ki, Kerem D. bile gelirken bu kadar 11 oynayacağını düşünmemiştir bence.
8 numara işinde patladık maalesef. Oraya hazır oyuncu almalıydık. Alamayınca yine gözden düşmüş iş yapabilecek oyuncu profiline gittik. Ndombele hazır olana kadarki süreyi min kayıpla atlatmamız gerekecek maalesef.

Bu oyun anlayışı ile Torreira'dan 1 tane daha olsa yine yetmez maalesef.
Ama oyuncu bazında bakacak olursak olaya Oliveira zaten yedek durumuna düştü.
Kerem de bence şu anda Torreira'dan daha önde performans olarak. Burda mevzu şu ki, Kerem D. bile gelirken bu kadar 11 oynayacağını düşünmemiştir bence.
8 numara işinde patladık maalesef. Oraya hazır oyuncu almalıydık. Alamayınca yine gözden düşmüş iş yapabilecek oyuncu profiline gittik. Ndombele hazır olana kadarki süreyi min kayıpla atlatmamız gerekecek maalesef.
Bence yapılabilecek en iyi şey tore-kerem-ndombele ossini ısrarla beraber oynatmak, fizik güç işini bi an önce halledip takım boyunu bu mesafelere çıkarmamak olur. Bu 3lü ortasaha ile takım olarak kompakt kalmaktan başka çare yok.

şurda koşmasını beklerdim

her çalımı yememesini beklerdim

topu ayağından açıp kaybetmemesini beklerdim

1 şut, 1 kilit pas falan atmasını beklerdim misal

Adam ilk yarıda gayet iyiydi. 2. yarı zaten futbol namına bir şey oynamadık ki. Adama müthiş oynuyor filan demiyorum. Bence de tempo sorunu var, zaten olmasa buraya düşmezdi ama mevcut durumda adam eldeki en iyi oynayan OS'mız. Torreira mesela Kerem'den daha kötü ama bir şey yazılmıyor kendisi hakkında.
Şu attığın videoda fail olmayan topçumuz yok, o yüzden oyuncu bazlı tartışma yapmak çok doğru değil. Bizde yapı komple bozuk. Herifler 2 pasta kaleye gelebiliyorlar ve defans arkasına topları cuk diye atabiliyorlar. Bunu düzeltmek lazım.

Bence yapılabilecek en iyi şey tore-kerem-ndombele ossini ısrarla beraber oynatmak, fizik güç işini bi an önce halledip takım boyunu bu mesafelere çıkarmamak olur. Bu 3lü ortasaha ile takım olarak kompakt kalmaktan başka çare yok.
3'lü orta sahaya dönmek bambaşka bir oyun şablonu gerektirir ama zaten mevcut yapı işlemediği için artık farklı şeyler denemenin bence de zamanı geldi.

3'lü orta sahaya dönmek bambaşka bir oyun şablonu gerektirir ama zaten mevcut yapı işlemediği için artık farklı şeyler denemenin bence de zamanı geldi.
2lideki ısrar niye anlamadım

Hoca biraz kafayı kaldırsa avruoadaki tüm elit tdlerin 3lü ile oynadığını görecek

Biz Napoliden daha mı yetenekli ve dinamik takımız ki spalletti 4-3-3 oynayıp ligin içinden geçti clde 15p aldı geçen sene

şurda koşmasını beklerdim

her çalımı yememesini beklerdim

topu ayağından açıp kaybetmemesini beklerdim

1 şut, 1 kilit pas falan atmasını beklerdim misal

Bunu soyluyoruz, bence yeterli degil fizik durumu ya da genelde de boyleyse, bizim farkli bir kurguya ihtiyacimiz var, maalesef.

Adam ilk yarıda gayet iyiydi. 2. yarı zaten futbol namına bir şey oynamadık ki. Adama müthiş oynuyor filan demiyorum. Bence de tempo sorunu var, zaten olmasa buraya düşmezdi ama mevcut durumda adam eldeki en iyi oynayan OS'mız. Torreira mesela Kerem'den daha kötü ama bir şey yazılmıyor kendisi hakkında.
Şu attığın videoda fail olmayan topçumuz yok, o yüzden oyuncu bazlı tartışma yapmak çok doğru değil. Bizde yapı komple bozuk. Herifler 2 pasta kaleye gelebiliyorlar ve defans arkasına topları cuk diye atabiliyorlar. Bunu düzeltmek lazım.
Yapı bozuk zaten yenilen gol bunu gösteriyor fakat yine de orda golü atanı engelleyebilecek ve yetişebilecek tek isim o. Kerem yarım saat oynadıktan sonra top oynamayı bırakıyor nargile bekliyor sahada. Böyle devam ederse bir kaç maç sonra attığı o 2 uzun top ve kornerler kurtarmayacak.

Ne def ne ofansif olarak faydalı değil.

Geçen Samsun'a attığımız ilk golü hatırlayalım. Torreira'nın Mertens'e attığı pastan 1 tane atsa ona bile razıyım. O pas golü getirmişti misal.

Yapı bozuk zaten yenilen gol bunu gösteriyor fakat yine de orda golü atanı engelleyebilecek ve yetişebilecek tek isim o. Kerem yarım saat oynadıktan sonra top oynamayı bırakıyor nargile bekliyor sahada. Böyle devam ederse bir kaç maç sonra attığı o 2 uzun top ve kornerler kurtarmayacak.

Ne def ne ofansif olarak faydalı değil.

Geçen Samsun'a attığımız ilk golü hatırlayalım. Torreira'nın Mertens'e attığı pastan 1 tane atsa ona bile razıyım. O pas golü getirmişti misal.
Abi o maçta da yediğimiz golün biri Torreira'ya yazdı mesela. Adam Nelsson'a niye o kadar uzak duruyorsun rakibe diye gidip kızdı ama halbuki golü atan adamın kendi kontrolünde olması lazımdı. Nelsson iki tane vuruş pozisyonunda olan oyuncunun ortasında kaldı :D
Dediğim gibi, pozisyon pozisyon gitmemek lazım.

yabanci siniri olmasa baya gereksiz transfer

bunun yaptigi isin aynisini belki daha iyisini sergio yapiyo

Orta saha da koşan bir toreira var kerem,oliveira,ndombili hepsi top ayağındayken iş yapan oyuncular

Okan buruk transfer işinden anlamıyor benim düşüncem bu geçen sezon da hiç gereksiz anlamsız yere mitçoyu aldırdı

Gedson gibi bir oyuncu bulup koyacaktık toreiranın yanına iki tane dinamo gibi orta sahamız olurdu

Ben kötü bulmadım iyi oynadı ama oyunculara oyun içinde verilen rollerin ağırlığı eşit değil. 90 dakika Torreira'lık yapamaz Sergio ve Kerem.

İlk yarı Angelino çok iyi uzun ters toplar attı takımdakiler birbirinin ne yapacağına alışınca dayı baya iyi işler yapabilir. Fiziksel olarak 90 dakikayı kaldıracak düzeyde değil 2-3 haftaya daha ihtiyacı var.

vasat altı boş bir heriw , yanında gerçekleşen oyunda topa hareketlenmediği pozisyonlara dikkat edelim

Ben kötü bulmadım iyi oynadı ama oyunculara oyun içinde verilen rollerin ağırlığı eşit değil. 90 dakika Torreira'lık yapamaz Sergio ve Kerem.
Zaha, Tete, Akturkoglu, Icardi, Ziyech ve Mertens'den 4 tanesi ilk 11'de olacaksa orta sahaya Torreira benzeri bir oyuncu alinmaliydi, çok büyük hata yapıldı. Berkan'i bedavaya kiralamakta bu hatanın üstüne tuz biber ekti.
Demirbay gelecegine Berkan kalsaydı daha iyi olurdu bence. Demirbay'i alıyorsan, Oliveira'yi satıp, yerine tempolu ve dribbling özelliği olan bir baska oyuncu alacaksın.

Bana Oliveira demeyin rica ediyorum al gülüm ver gülüm dışında hiçbir şey yapmadı onu bile bazı paslarıyla yapamadı mücadele dersen yine rakibe eşlik etmekten ibaret.

2lideki ısrar niye anlamadım

Hoca biraz kafayı kaldırsa avruoadaki tüm elit tdlerin 3lü ile oynadığını görecek

Biz Napoliden daha mı yetenekli ve dinamik takımız ki spalletti 4-3-3 oynayıp ligin içinden geçti clde 15p aldı geçen sene
önden 1 oyuncu kesecek. ondan ısrar

Birader Selçuk İnan'ın kötü dönemindeki hali senden iyi oynuyordu. Ayrıca bu herifi gömecez diye Sergio denen gamsız Casper'ı övüp durmayın. Sergio'nun da bir halt oynadığı yok. Orta sahada top oynayan bir isim görmek isteyen Torreira'ya bakabilir.

Fazla değil bir önceki maç dunyanin en iyi orta sahası yaptınız bi sonraki maç yerin dibine sokuyorsunuz ılgınç

Gayet iyi idi bence

Geri
Üst Alt