#8 Kerem Demirbay

sergioyu saldın mı

ndombele alternatifi olur demirbayın

sergio son secenek gibi

Ben Sergio’yu geçen sezon sonuna doğru saldım da sorun şu ondaki 3.bölge özelliklerini el mecbur kullanmak durumundayız Ndombele fit duruma gelene kadar. Buna da hoca çözüm bulmalı çünkü Mertens’in verimlilik süresi kısıtlı ve Ziyech de orada olmuyor diye düşünüyorum

çok bayılmıyom ama berkan'dan ucuza aldığımız bi adam.

o yüzden çok bişey demiyim.

Torr -haklı olarak- sevilen bir oyuncu olduğu için kötü demeye kimsenin dili varmıyor. Kötü olan Sergio' nun daha da bitik görünmesinde onun da etkisi var. Keza Demirbay için de handikap teşkil etti bu durum...

Özellikle ligde kendisinden vazgeçmemek lazım. Günü gününü tutmayabilir ama iyi günündeyse hem yabancı sınırından kurtarıyor hem hiçbir şey bile yapmasa iki ortaya iki gollük pozisyon yaratıyor.

Sergio dan net iyi, 3lü orta saha da Torreira-Ndombele ile banko oynamali

İyiydi, Sergio kadar yumuşak değil. Zamanlama hataları var ikili mücadelelerde ama bazen de kritik müdahaleleri oluyor. Topu ayağa değil öne atmayı seviyor. Şu konuda da anlaşabilirse arkadaşlarıyla iyi olacak.

Roportajini izledim simdi, her an "bu ne bicim soru, s...m belanizi" seviyesine geldi sesi/modu :) adam harbiden Dayi :)

röportajlarda her an ana avrat girecekmiş gibi bir havası var, sahada da bu sertliği görmek istiyoruz

Haterlığı bırakıp objektif yaklaşırsanız her maç daha iyiye gittiğini görebilirsiniz. Kopenhag maçında çok iyi uzun topları vardı, dün de Sergio yerine oyuna girdikten sonra oyun hızlandı, Sergio gibi 2 toptan birini rakibe atmadığı için de takım ritim buldu. Böyle devam.. (Eldeki oyuncular çerçevesinde konuşuyorum, ideali oyuncuyu defalarca konuştuk zaten.)

gayet iyi ya , ben begeniyorum.
hele birde sergio oliveiranin yaninda superstar

Şurdaki muhabbeti feci merak ettim, harbiden ne anlattı acaba. Angelino bile dinliyor. :D

1695666417712.webp

Geri
Üst Alt