#8 Kerem Demirbay

Öncelikle Torreira'nın yedeği 6 no yok. Berkan sırf bu yüzden bile kalmalıydı. Berkan'ı bazen 8 de oynatıyordu ayrıca. Boey, Torreira dışında ısıran adam yok. Zıçarım böyle işe. Demirbay'ın bazı özellikleri Sergio'dan bile kötü.

Kaan ortada Berkan'dan iyi değil bence ayrıca

kaan 6 numarada berkan'dan iyi, beklentileri kısıtlarsan davinson bile oynar onun kadar. berkan ilk geldiği başakşehir stadında mı ne oynadığımız avrupa maçından beri 8 numarada verimli ama önce fatih hoca, sonra okan hoca bitirdiler herifi 6 numarada. ne ayağı top yapıyor, ne top sürüyor, ne de 6 numara olarak pozisyonu tutmayı biliyor. berkan'ın bize transfer yaptığı şekilde kullanılacağına emin olsam ben de kalsın isterdim ama ona olan inancımı kaybettiğim için gitmesinde hiç sakınca görmüyorum.

Pas atmıyorlar adama adam ne yapsın, her top Boey’e gidiyor çıkarken.

Kendisini sürekli gösterip kısa pas mesafelerine giriyor, verseler çoğu defa pas atacağı adam bile belli ama ilginç şekilde ona vermek yerine ya önünde boş alan olan ama kontrol altındaki birilerini deniyorlar yahut stoperlere dönüyorlar. O anlarda Kerem doğruyu diğerleri yanlışı yapıyor...

Ya koşmaya da üşenme be birader

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 duran topu da direk kaleciye pas gibi verdi. Bu bile macta olmadiginin kanidi

Ulan milletin orta sahaları çatır çutur oradan buradan gol atıyor. Bize de gelen direklerle sevişiyor. Ben bu işi anlamadım yav.

bi galatasaray klasiği olarak bu herif de 2 haftada duran top kullanmayı unutmuş

şutu muazzamdı ama allah var

Direkten dönen topun arka çekimi gelince o top gol olmalıymış diye içimden geçirdim. Acayip bir top vurdu açıkçası şut vurma yeteneği önemli ama maç içinde fiziksel olarak halen yetersiz kuvvetlenmesi ve biraz eski hızına kavuşması lazım bazı toplara yetişemiyor.

Ben son zamanlarda yazdim, bakin kolay kolay da yazmam bir oyuncumuz aleyhinde boylesine. Gercekten bunu samimiyetimle soyluyorum. Oyle cok fazla takmam ancak Kerem D. benim beklentilerimin altinda kaldi. Oliviera'nin bence kotusu.. Zaten FM vs... verileri de bu iddiayi az cok zorluyordu, mac icinde sorumluluk almayan oyuncu benim icin gercekten kabul edilemez bir durum. 8 numara dedigin adam, topa her atakta (kontra haric) topa en az 2-3 kez dokunur, alir verir ancak drible eder, ince gorur, verkac dener.. Kerem Dayimiz yana geriye yani post-prime Selcuk gibi takiliyor son 2-3 mactir. Oliviera'nin yaklasik 6 aydir dususte olmasi bu durumu degistirmiyor, maalesef. Kendisine ceki duzen vermeli.

Oliden farkı yok..ikiside yetersiz.bir maç goklere bir maçta yerin dibine sokmaya gerek yok.
Geçen sene en problemli bölge orta sahayı.hala şu vakite kadar aynı şekilde olması aynni adamlarla oynuyor olmamız rezalet.ondan sonra neden kötü oynuyoruz..

Oli'ye sanki daha geçen hafta 1 devrede 15 civarı top kaybı ile oynadığı için burda demediğinizi bırakmamış gibi şimdi ya aslında Oli daha iyi diyen var. Adam o kadar kötüydü ki her maç değişiklik için dk 65-70'i bekleyen hoca devreye başlar başlamaz Kerem'i almıştı da takım biraz top oynamaya başlamıştı.
Artık dönüşümlü yazarsanız Oli oynadığında Kerem, Kerem oynadığında Oli daha iyiydi diye. Açık hava tımarhanesi gibi yorumlar.
Ortalama bir oyun oynuyor. Bunun üstüne net bir şut ve duran top ustası olması ise ortalama oyununu yukarı çeken ve değerli kılan etmen haline geliyor.
O şut ve geçen haftaki frikik girse burda kraldı mesela.

Ulan milletin orta sahaları çatır çutur oradan buradan gol atıyor. Bize de gelen direklerle sevişiyor. Ben bu işi anlamadım yav.

Fünsal aramızda olsaydı anlamayacak bir şey yok top direğe çarpıyor, derdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt