#8 Kerem Demirbay

Hocanın suçu yok. Erden Bey orta saha işinde çok gecikti. Ndombele'de maç eksiği var onu oynatsak o da çözüm olmayacak kısa vadede
Neredeyse 1 ay oldu yav, 1 ayda millet oyuncusunu hazir hale getirip sahaya suruyor. Hala hazir degilse elbet Hoca kabahatli bu saatten sonra. Son 15 dakika alip oynatmakla olmuyor bu isler. Ndombele belki Tottenham'la maca cikmiyordu ama antrenmanlarda vardi hep.

Neredeyse 1 ay oldu yav, 1 ayda millet oyuncusunu hazir hale getirip sahaya suruyor. Hala hazir degilse elbet Hoca kabahatli bu saatten sonra. Son 15 dakika alip oynatmakla olmuyor bu isler. Ndombele belki Tottenham'la maca cikmiyordu ama antrenmanlarda vardi hep.
Ziyech ve Zaha'yı azar azar oynatmasına rağmen sakatlandılar. İsmail, Cengiz'i full oynatmaya çalıştı sakatlandı. Oynamayan adamı aldın mı öyle kolay olmuyor bu işler.

Ayrıca 1 ay değil 25 gün oldu

Ziyech ve Zaha'yı azar azar oynatmasına rağmen sakatlandılar. İsmail, Cengiz'i full oynatmaya çalıştı sakatlandı. Oynamayan adamı aldın mı öyle kolay olmuyor bu işler.

Ayrıca 1 ay değil 25 gün oldu
Ndombele'yi oynatmadigi icin yarin CL maclarinda da kullanamayacagiz hazir degil diye. Suan ki macta en kotu 45 dakika da olsa sahaya surmeliydi.

Ndombele'yi oynatmadigi icin yarin CL maclarinda da kullanamayacagiz hazir degil diye. Suan ki macta en kotu 45 dakika da olsa sahaya surmeliydi.
Maç bu haldeyken Ndombele sokulamazdı. Ndombele'nin hazır olmamasının sebebi Okan değil Erden Bey maalesef.

Maç bu haldeyken Ndombele sokulamazdı. Ndombele'nin hazır olmamasının sebebi Okan değil Erden Bey maalesef.
Katilmiyorum. Bu adam sakat falan gelmedi, ne alaka Erden bey? Erden bey para olmadigi icin son gune kadar beklemek zorundaydik dedi cunku tum para Icardi'nin bonservisine gitti neredeyse. Low class/ucuz oyuncu almak isteseydi alirdi ama kendisi daha iyi oyuncu alabilmek icin mecbur Eylul ayini beklemek zorunda oldugunu acikladi.

Katilmiyorum. Bu adam sakat falan gelmedi, ne alaka Erden bey? Erden bey para olmadigi icin son gune kadar beklemek zorundaydik dedi cunku tum para Icardi'nin bonservisine gitti neredeyse. Low class/ucuz oyuncu almak isteseydi alirdi ama kendisi daha iyi oyuncu alabilmek icin mecbur Eylul ayini beklemek zorunda oldugunu acikladi.
Son güne Vecino ve Ndombele arasında kalmalıydık. Geçen sezonun en sırıtan yeri Sergio idi. İlk alınması gereken yer son dkya kalmamalıydı. Bahsettiği bahaneleri benim için kabul edilebilir değil o yüzden.

Ndombele Tottenham kampına katıldı, geçen yıl da ilk 11 oyuncusu olmasa da düzenli olarak sonradan oyuna girmiş. Bizle 1.5 aydır antrenmana çıkıyor. Şu maçta oyuna bile girmemesi skandal bir karar. 11 çıkmalıydı, çünkü tek eksiği süre almak ve süre almadan hazır olma şansı da yok.
Haftalar ilerledikçe orta sahadaki ihtiyaç daha da göze batmaya başlayacak.

Son güne Vecino ve Ndombele arasında kalmalıydık. Geçen sezonun en sırıtan yeri Sergio idi. İlk alınması gereken yer son dkya kalmamalıydı. Bahsettiği bahaneleri benim için kabul edilebilir değil o yüzden.
Orta sahaya 10-15 milyon euroluk transfer yapsaydi erkenden, Icardi transferi belki bu ayin basina anca yetismis olurdu. O zaman daha mi mutlu olurdunuz? En basitinden sana soyleyim, CL'de suan olmazdik. Gitti bosuna transferler derdik.

Orta sahaya 10-15 milyon euroluk transfer yapsaydi erkenden, Icardi transferi belki bu ayin basina anca yetismis olurdu. O zaman daha mi mutlu olurdunuz? En basitinden sana soyleyim, CL'de suan olmazdik. Gitti bosuna transferler derdik.
10 15lik transfer şart değildi ortaya siopis tarzı hamal birini alsa en azından torreiranın yükü hafiflerdi. Kendi yükseltti beklentiyi

Tek pozisyonu hatasından yedik ve gol oldu. Sırtı dönük iken özelikle, ağır kalabiliyor ayrıca.

Kornerleri ilk maçlarına göre kötüydü.

Ben beğendim genel olarak.

Rakip ceza sahası önünde kaptırılan bir top gelip bizim kaleye gol oluyorsa takımın savunma yönünden ciddi organizasyon eksikliği var demektir. Kaybettiği kadar top da kazandı, oyunu açacak paslar da attı ama Torreira' nın yanında 8 özellikli hiçbir oyuncu ile bu sorun giderilemez...

Bunun oynadığı kadar Kaan da oynar rahatlıkla
Manu maçında Kaan kesin oynamalı zaten. Takımdaki en underrated ve en iyi pasör oyuncu olduğu kanaatindeyim. Torreria' nın yanında 8 değil 6 özellikli bir oyuncu oynaması gerektiğini hep söylüyorum, konuyla ilgili açtığım ve nedense pek itibar görmeyen başlıkta da bunu defaatle ifade etmiştim. Keşke Ndombele kumarı yerine sağlam bir 6 no alınsaydı...

Geri
Üst Alt