Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2013
- 3.443
- 899
- 1.103
bende su halde kaani koyarim orta sahayaKaan, Demirbay'dan da Sergio'dan da 2 kat iyi top oynuyor.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende su halde kaani koyarim orta sahayaKaan, Demirbay'dan da Sergio'dan da 2 kat iyi top oynuyor.
Dogru tespit, birde artisi dikine güzel paslar atabiliyorKaan, Demirbay'dan da Sergio'dan da 2 kat iyi top oynuyor.
Aslinda ana fikir olarak ayni dusunuyoruz ama burada farkli olan senin mesela daha mutevazi oyuncular alinabilirdi ile Erden bey'in daha yuksek seviyede oynamis oyunculari zorlamasi. Tabi ki o da bir bakis acisi ama oyle yapilmak istenseydi zaten rahatca Temmuz'da transferler bitmis olurdu. Bu defa kalite olarak mutlu olurmuyduk o da baska bir tartisma noktasi olurdu. Dogal olarak zor transfer pesinden kosarsan mecbur son gunlere kaliyor. Hele elimizde bol kepceden para olmayinca bu kacinilmaz. O zaman da tercih meselesi. Tum olay bundan ibaret.10 15lik transfer şart değildi ortaya siopis tarzı hamal birini alsa en azından torreiranın yükü hafiflerdi. Kendi yükseltti beklentiyi
Fizik olarak iyi değil takım derken?Fizik olarak bitik. Bir depar atıp olduğu yerde kalıyor. Gerçi takım genel olarak fiziken iyi değil.
Fb maçına bak anlarsın renktaşFizik olarak iyi değil takım derken?
Dünden beri bunu düşünüyorum. Kendi futbol bilgimi sorgulamaya başlamıştım. Benim bilmediğim ne yapıyor çocuk dedim.Bu adamın ne yapması lazım iyi oynadığı maçta bile eleştiriliyor.

oliviera mı dayı mı tartısması bitti evet bu macBu maç oynatmayarak ezbere iş yapmadığını gösterdi Okan hocam,bravo![]()