#8 Kerem Demirbay

Kısa sürede yine boş boş dolaşıp manasız faul yapmak dışında bir iş yapmadı.

Yallah almanyaya kardeş
Demirbay veya Suat Serdar transfer edilecekti, Demirbay'a gittik. Suat suan Italya Ligi'nde 19.sirada yer alan Hellas Verona'da yedek olarak sürünüyor. Alinacak baska adam yoktu. 6 ayda ciddi bonservis ödedigin yerli oyuncu gönderilmez.

Devre arasında ayrılma isteği varmış. Orhan Uluca maç sonu yayınında söyledi.

bu adam da takımın başındaki kişinin adaletsizliğini görmüş demek diğer birçok oyuncu gibi.

umut meraşinho ile birlikte paketleyip geldiği sözde mütiş lig bundesligadan bi yere çaksak.... fewkalade olur

oliveira ndombele ve kereme mi adaletsizlik yapılıyor şimdi
ndombelenin oynaması zaten bu adam açısından adaletsizlik yani yan yana yazılamaz tam zıtları.diğer adaletsizlikler nelssona bakambuya günaya yapıldı farklı maçlarda lig ve clde.bakmak isteyen görür.

sen hoca olarak kenarda beklerken seni değil iğneli sakat yarım yamalak oyuncuyu tercih ediyorum yine de seni tercih etmiyorum dersen bu adam seni bir daha takar mı? saygı duyar mı? geçen sene de böyle oldu bu senelik birşey değil.
Hata ise mesele hata yapmayan oyuncu var mı buraya göklere çıkarılan oyuncular bile kaç kere gol yedirdi ve pozisyon harcadı.

ndombelenin oynaması zaten bu adam açısından adaletsizlik yani yan yana yazılamaz tam zıtları.diğer adaletsizlikler nelssona bakambuya günaya yapıldı farklı maçlarda lig ve clde.bakmak isteyen görür.

sen hoca olarak kenarda beklerken seni değil iğneli sakat yarım yamalak oyuncuyu tercih ediyorum yine de seni tercih etmiyorum dersen bu adam seni bir daha takar mı? saygı duyar mı? geçen sene de böyle oldu bu senelik birşey değil.
Hata ise mesele hata yapmayan oyuncu var mı buraya göklere çıkarılan oyuncular bile kaç kere gol yedirdi ve pozisyon harcadı.
Günay a ne haksızlık yapıldı?
Bakambu attığı gol dışında bir şey yaptığı yok aldığı sürelerde.
Keza Kerem de aynı henüz bir katkısı olmadı.
Dünkü maç özelinde Nelsson konusunda hak veririm o konuda da Kaan ı ortasaha ya almalıydı.

Bu tarz kafada futbolu bitirmiş oyuncular yerine Gökdeniz Gürpüz, Eyüp Aydın gibi oyuncular şans bulsa daha faydalı olurlar bence

Çok bir beklentim yoktu ama bu kadarda kötü olacağını düşünmemiştim. Türkiyeye gelen yaşı en düşük isimli gurbetçilerden ama çok kötü performans verdi. Hatta bunun yerine ts li berat özdemir'i kiralsak öne torrera'yı atsak bazı maçlarda daha çok işimize yarardı.

Geri
Üst Alt