#8 Kerem Demirbay

Takımımızın olmazsa olmazı ve en büyük yerli starı Kerem Aktürkoğlu ve Leverkusen gibi bir takımda senelerce 11 oyuncusu olmuş Sekiz Numaramız Kerem Demirbay.. Siz hep gülümseyin
20240105_131335.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstad bugün lütfen bol bol şut at. sana inanıyorum bugün gol atacaksın.

Görevini yerine getiriyo.Defansif anlamda Torreira varken daha iyi oluyo da o yokken açıkları güzel 1 şekilde kapatmaya çalışıyo.Ben beğendim kötü 1 transfer denilmez gibi şu an için..

Maçı göz ucu izleyebildim de iyiydi diye düşünüyorum. Zaten eldeki yerli avantajı varken daha iyi kullanabilmeliyiz, umarım daha çok süre verebiliriz

Torreira ile birlikte en iyi seçenek Kaan ile birlikte. Kaan'ı da kullanmak lazım. Kaan kale dışında her yerde oynar herhalde, öyle bir özelliği var.

Yani, vasatın bir tık üstündeydi.

Mac kondisyonu yerine geldiginden beri cok iyi oynuyor. Helal olsun Demir dayi.

Takımda sol bek olmadığı için hoca geride kullanıyor sola kademeye girsin diye ama 10 no oynamalı.Arkadında Kaan toreira

Aslında biraz oyununa tempo katabilse aradığımız 10 numara Kerem Demirbay olurdu. Okan Buruk çok böyle forvet özellikli bir 10 numaradan ziyade daha oyunu bilen oyunu aklıyla oynayan bir 10 numara istiyor Kerem eski Kerem olsa bu rolü çok iyi oynardı

Geri
Üst Alt