#8 Kerem Demirbay

Kerem Demirbay. İnanılmaz bir oyun oynamaya devam ediyor. Gerçek bir Sekiz Numara. Neden senelerce Nagelsmann ve Alonso gibi hocaların as oyuncusu olduğunu ve Leverkusen gibi bir takımın UCL ve Bundesliga da as oyuncusu olduğunu gösteriyor. Sol ayak harika. Paslar üst düzey. Şutlar üst düzey. Bu şekilde devam. Galatasarayın Yeni Virtüözü
20240107_213749.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikilemdeyim ama hem Ndombele hem de Kerem 2 tane 8'e daha uygun gibi

Sene başında olan olumsuz görüşlere karşı faydalı olacağını düşündüğüm bir oyuncuydu. Kötü performansını gördükçe yanıldığımı düşünmeye başlamıştım. Neyse ki toparlamaya başladı. Önümüzdeki maçlarda çok işimze yarayacak.

Aslında biraz oyununa tempo katabilse aradığımız 10 numara Kerem Demirbay olurdu. Okan Buruk çok böyle forvet özellikli bir 10 numaradan ziyade daha oyunu bilen oyunu aklıyla oynayan bir 10 numara istiyor Kerem eski Kerem olsa bu rolü çok iyi oynardı

Aman diyim renkdaş çok net 8 bu adam. Mecburiyetten belki arada ama oranın oyuncusu olacak incelikte ve zekada değil. Dün ben 3 tane net veremediği pasları biliyorum. Yana geriye oynadı dikine oynamak yerine. Belhanda’nın falan gerisinde oradan pay biçebiliriz

son 1 aydır çok iyi. 4-3-3 formasyonunda daha da faydalı olur bence.

Ndombele'de bu dayı da bence gayet üst seviye oyuncular. Lakin süreklilik yakalamaları ve performanslarının artması için oynamaları gerekiyor. Sürekli oynamadan istenen seviyeye gelemeyecekler.

Kendisine güvenim tam 8+3 varken daha kesmeye gerek yok olmasa bile kesilmez kaldı ki son performansları aşırı istikrarlı kendisini mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Orta sahada Kerem'i kullanıp sol beki yabancı yapmak daha doğru olacak.
1704718989303.png

Kupa maçında falan Allah aşkına 4-2-1-2-1 oynayalım da şu adamı ya da Ndombele'yi az ofansif oynarken görelim nolur ya

Geri
Üst Alt