Hasan ULUSOY
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2021
- 1.144
- 694
- 1.063
çiftetelli neden oynuyorsun olm ceza sahasında???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele'de bu dayı da bence gayet üst seviye oyuncular. Lakin süreklilik yakalamaları ve performanslarının artması için oynamaları gerekiyor. Sürekli oynamadan istenen seviyeye gelemeyecekler.
Oliveira bundan daha iyi oynuyordu. Uyuşuk gamsız topçu pas kalitesininde iyi olduğunu düşünmüyorum. Yaptırdığı penaltıyı amatör topçu yaptırmaz. Ndombele Demirbay bunlarla olmaz.
Geçen sezonki hali bundan iyiydi. Bu sezonda 3-4 maç üstüste oynamadı. Gözden çıkarılmış ayda 1 2 maç oynayan adamdan çokda bişey beklenmez.Oliveira’nın son halini bir daha izle bence.
Bunu diyorum İşte sırf gol attı diyet oyunda tuttu Halbuki maçın en kötülerinden biriydiÇoktan oyundan alınmış olması gerekiyordu. Sarısı da vardı zaten. Kimse kusura bakmasın ama hocaya yazar.
İlk yarı 4-5 tane berbat pas hatası vardı gol kurtardı yoksa 45'de bile çıkabilirdi sonrasında fena oynamadı ama gereksiz bir penaltıya sebebiyet verdi.Bunu diyorum İşte sırf gol attı diyet oyunda tuttu Halbuki maçın en kötülerinden biriydi
hocanın bildiği bir kural var herhalde 45 den önce oyuncu değiştirilemez diye.İlk yarı 4-5 tane berbat pas hatası vardı gol kurtardı yoksa 45'de bile çıkabilirdi sonrasında fena oynamadı ama gereksiz bir penaltıya sebebiyet verdi.