Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Derine indikçe çok daha yararlı olacak gibi görünmekte. Hoca da geç de olsa bence bunu gördü. Eyüp'ün fiziksel durumu iyi olsa Kerem'i orada çok daha sağlıklı net bir şekilde izleyebilirdik. Keza ben en çok orada (orta önlüde) merak ediyorum.
Dayı haftalar önce kötü oynayıp yedek kalırken bile hatta Rizespor deplasmanından devre arası çıkmıştı maçtan sonra forma rekabetini bırakmayacağını vurgulamıştı.
Açıkçası formayı isteyen mücadele eden her türlü kazanıyor istemeyenlerin hali ortada
abiler ben mi yanlis izliyorum yoksa siz mi ortasahasizliktan bu arkadasi goklere cikartiyorsunuz anlamadim. mudahalelerde cok faul yaliyor. pasi atarken isabetli ancak pas arasi yapmaya musait sekilde atiyor. her an yakacak takimi gibi hissediyorum.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.