#8 Kerem Demirbay

Derine indikçe çok daha yararlı olacak gibi görünmekte. Hoca da geç de olsa bence bunu gördü. Eyüp'ün fiziksel durumu iyi olsa Kerem'i orada çok daha sağlıklı net bir şekilde izleyebilirdik. Keza ben en çok orada (orta önlüde) merak ediyorum.

Dayı haftalar önce kötü oynayıp yedek kalırken bile hatta Rizespor deplasmanından devre arası çıkmıştı maçtan sonra forma rekabetini bırakmayacağını vurgulamıştı.

Açıkçası formayı isteyen mücadele eden her türlü kazanıyor istemeyenlerin hali ortada

Kendisine fazlasıyla saygı duyuyorum.

Hagi gibi takimi yönetti tam bir orkestra sefiydi.

Yeri geldi takimdaki gencleri cesaretlendirdi. Kossana oglumm
Kosuyozyaa dayii

-----------Torreira----------Kaan------------

----------------------Kerem-----------------

Orta sahası denenmeli. Bu admaın eksiği topsuz oyunda, toplu oyunda gayet meziyetli bi adam neden 10 numarada denemiyoruz anlamıyorum

10 numarada denenmeli şutu var asisti var. Arkasındakiler Kerem'e topu aktarmalı böylece daha fazla tehlikeli bölgeye girer.

Galatasaray'da 1-2 sezon oynayıp, kulübün sevilen ismi olarak Türkiye'de yaşamak istediğini düşündüğümü söylemişitm.

Son antrenman videolarını da izledim, hırs yapmış.

Trabzonspor çok fazla şuta müsaade ediyor yarın bir tane füzesini bekliyorum golü var.

Ahtapot dayıııı. Muhteşem. Tereyağından kıl çeker gibi ne güzel çaldı topları.
Bunlardan hep yap dayıı.

abiler ben mi yanlis izliyorum yoksa siz mi ortasahasizliktan bu arkadasi goklere cikartiyorsunuz anlamadim. mudahalelerde cok faul yaliyor. pasi atarken isabetli ancak pas arasi yapmaya musait sekilde atiyor. her an yakacak takimi gibi hissediyorum.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt