#8 Kerem Demirbay

asisti nadir şekilde 8.5 - 10 rolü oynadığı anda geldi.

defansif partner olunca çok hata / kademe kaybı / top çıkaramama durumu oluşuyor.

8 numarada defansif olarak aksıyor 10 numara için de Mertensin yaptığı pres katkısını veremez muhtemelen. Oyuncu profili olarak bizim kadroya pek uymuyor ama gene de katkı vermeyi başarıyor bir şekilde 2 sene daha yerli kontenjanında oynayacak olması da büyük avantaj 1m euro aldığı göz önüne alırsak fiyat/performans olarak bu sezon yaptığımız iyi transferlerden biri

güzel asist yaptı. geçen maçta iyiydi zaten ümraniye maçında. şöyle bi sıkıntı var adamda. yanındaki 5mt ye top atamıyor bazen bazen de hiç geçmez dediğin topu atabiliyor. bu dengesizlik hoş değil. verim alabildiğimiz kadar almalıyız genede. ts maçı ilk yarisinda çizgiye 10mt top atamadı rakibin ayağına attı hepsini. ts etkisizdi yararlanamadı bu kontralardan da iyi takımlar atar geçer eksik yakalandığın bu tarz pozisyonlarda. özellikle avrupa.

Defansif olarak aşırı aksadığını falan düşünmüyorum, zaten gol yediğimiz falan da yok, bir aksama varsa bu taktik kaynaklı. Böyle profilde bir oyuncu oynatıyorsan alabileceğin defansif katkı belli. Hem defansif açıdan güçlü hem hücuma destek veren oyuncu varsa 3.5 milyona söyleyin alalım.
Yani adam 2 maçtır resital sunuyor foruma giriyorum 3 mesajdan 2si aksıyor maksıyor yazıyor bi salın şu adamı, olumsuz birşey söylenecekse; her topu üçüncü bölgeye atmak istiyor kalitesine güvendiği için, pas hataları sorun yaratıyor bunu dengelemesi lazım. Genel olarak memnunum.

Trollük konusunda Okan hocam ile yarisabilecek tek futbolcumuz.

Müthis komik bir herif.

Duran topları açık ara en iyi kullanan adam dün kornerleri çoğu zaman Mertensin kullanması garip geldi doğrusu

Abdülkerim'i saha dışına çıkarırken hakeme sövdüğü pozisyon 10 numaraydı. Gerçi hakeme değil ortaya sövdü ama sağlam güldüm gene de.

Bizim takım ciddi manada sempatik ya, Mertens-Barış-Icardi-Demirbay-Sanchez-ApoK.

Yönetim hala buraya bir transfer yapmadi umut ettimiz oyuncuya bak

Tam iyi gidiyor derken yine kayboluverdi sahada. Tete' den zaten pek beklentim olmadığı için ilk yarıdaki en büyük hayal kırıklığım. Kesinlikle orta saha takviyesi yapılmalı; Pasalic mi olur, kim olursa artık...

Bu arkadaşla zor biter bu sezon.
keyfekeder pas hatası yapıyor adam en olmadık yerde , hepsı kalemızde gol tehlıkesi oluyor.
Sırf tesadüfen asist yapıyor dıye defoları örtbas ediliyor.

Geri
Üst Alt