#8 Kerem Demirbay

kupa maçıdır, kendi evimizde 2 farklı öne geçtiğimiz maçlardır falan ancak o maçların topçusu.

şu an devam eden galatasaray-gaziantepspor maçının ikinci yarısında 4 gol 3 asist de yapsa böyle.

edit: devre arasında oyundan alındı zaten.

Az oynarken daha fazla süre alması gerektiğini söyleyenlerdendim. Banko oynayınca gördük ki bu adamdan bu gevşeklikle ilk 11 oyuncusu olmaz. Geçen maç için en büyük hayal kırıklığı demiştim, bundan sonra demem; ne hayali, ne kırıklığı?..

İstediği kadar iyi duran topu kullansın, Demirbay'ın oyunu benim hoşuma gitmiyor. Yarardan çok zararı var.

Rolanti dayı. 45 dakika hiç üzmedi kendini.

Üzgünüm dayı bendeki kredin bugün bitti. En fazla Türkiye Kupasında oynarsın ki onun için de aldığın maaş fazla lüks. Artık gitmen için elimden geleni kulisi yapacağım

Oyunu rahatlattı.Geriden sayesinde baskı yemeden çıktık iyiydi dayı .Bakalım ikinci yarı yorulup batıracak mı

Helal dayı razıyız 🚬

427030AD-4286-474F-8AAD-7A10BF173ACB.webp

İlk yarı takımı net ayakta tuttu baya iyiydi baskı anında diğerleri zorlanırken Demirbay dönüşleriyle olsun pasları olsun belli bir süre baskı yememizi engelledi.

Ayrıca duran topların önemi gördük zor bir deplasmanda 0-1 öne geçtik rakip ne olduğunu anlayamadan 0-2 yapıp maçı bitirdik.

Çok beğendim bence geçen maçta iyiydi ama basit hataları bazen başa bela oluyor.

Geri
Üst Alt