Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.194
- 994
- 1.233
dayı üstüne koya koya ilerliyor helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet dogru analiz yapmıssınTakımda sabit bir 6 no varlığında daha iyi performans verdiğini gözlemliyorum; bugün Berkan o rolde gayet iyiydi...
Torreira ile duruma göre rol paylaşımını gayet güzel yapıp iyi sinerji oluşturuyorlar ama o opsiyonda da Torreira 6/Demirbay 8 rolleri ile takım daha iyi işliyor. Diğer yandan, Torreira da direkt dar alanda 6 oynamak yerine enerjisini geniş alanda kullanınca daha yüksek katkı sağlıyor. Bunlar Okan Hoca için tatlı sıkıntılar; yeter ki tüm oyuncularımız formda olsunlar. Sergio' nun dönmüş olması da elini rahatlatacaktır...
Kusura bakma, hiç katılamayacağım hemşehrim. Bilakis, Torreira' nın enerjisinden ve çok beğendiğim futbol mentalisinden azami surette faydalanmak için kesiciliği, oyun zekası ve pas kalitesi yüksek bir 6 numara ile birlikte oynamasının en doğrusu olacağı kanaatimi her daim belirttim. Tek 6 no gibi oynadığı zaman kendisinin 1,5 katı kalıpta adamlarla sıkça hava topuna çıkmak zorunda kalması filan ikincil derecede önem arz ediyor. Direkt Paredes' i tarif etmiş oldum aslında. Forumca çok beğenilen, yazın ciddi ilgilendiğimiz Amrabat' tan pek emin değilim mesela...evet dogru analiz yapmıssın
o yüzden torreira sadece 6 numarada kalmalı veyahut satılmalı yorumuma katılırsın
Kendisini şu ana kadar övmedim övmüyorum. En fazla tebrik etmişimdir.
İlk maçta da attığı golden dolayı gözümüz boyanmasın 2. Yarı oyundan çıkması lazım yazmıştım.
Kendisi temposuz süper lig maçlarında ve TZK maçlarında forma şansı bulabilir ancak Avrupa’da bu adamın ilk 11 olduğu takımdan hayır gelmez.
Kendisi Galatasaray’ın 15-20 dk kala oyuna sokabileceği bir oyuncudur. Berkan gibi.