#8 Kerem Demirbay

O kadar kötü değildi bence ama Kaan çok daha iyi bundan

Bu oyuncu büyük takım oyuncusu değil.
Tek yaptığı şey kaptırdığı toplarla çok güzel gol yediriyor.

Orta saha da Kaan varken buna forma verilmez. Sahada olduğu her an orta sahamız otoban oluyor.

2 maçta bir gol yediriyor sağolsun yedirdiği kadar asist yapsa kral derdim

Bi uğursuzluk var her yaptığı yanlış direkt golmolarak dönmekte bize.Nasıl bir uğursuzsun be dayı
Fena oynamıyor ama çok pas hatası yapıyor artı her yaptığı pas hatası gole dönüyor.Sanchez daha kötüsünü yaptı gol olmafı

Kerem dayı da form düşüklüğü mü desem , kondüsyon mü desem bilemedim, orta saha yedeklemesi için olivera form tutması bekleyeceğiz.

Ya mertens oynayacak ya bu. Mertens öncelikli ama torreiranin yanında oynamasın mumkunse
renktaş yanlış anlama ama bu kerem en fazla maksimum olsa olsa mertens artık yeter derse yerine girer 3 5 dakika.Bizim ceza sahamıza mümkün olduğu kadar kalemize uzak olmalı.Yoksa illaki gol yediriyor

Maçın en iyisi seçilmiş, hangi kriterler kullanıldıysa?..Kötü başladığı zaman kötü devam ettiğine dikkat çekmiştim; yine öyle oldu. Daha ilk yarıda yerine Kaan veya Berkan girse böyle olmazdı...

Hocanın maç öncesi planına gereğinden fazla sadık kaldığını da hep söylüyorum. Baktın olmuyor, gereken hamleyi yapacaksın sevgili hocam...

Geri
Üst Alt