#8 Kerem Demirbay

İki tane güvenilir yerli bek bulabilecek misin biri sağa biri sola? Ya da iki beki de net oynayabilecek kadar iyi bir yerli bek? Bulamayacaksın. Bulsan kim bilir kaç para isteyecekler. Mert Müldür bundan önemli diyordum geçen sene, yeni yabancı kuralıyla daha da faydalı hale geldi. Sonuçta 2-3 tane yedek yabancın olacaksa, elinde zaten Dubois da varsa, göndermeye çalışacağına, hele yine maaşının bir kısmını ödemek falan yerine, üstüne yedek beke para da harcamadan Dubois'dan faydalanmak şimdilik mantıklı. Elindeki bekler makine değil, sakatlıklar vs olacak. Zaten yine bir sürü bölgeye transfer gerekiyor. Bir de yedek bek aramaya kasmayalım. Dubois'dan bir sezon daha faydalanalım derim ben. As sağ bek arıycaz muhtemelen zaten bir de. Angelino gibi olur tutmaz mutmaz gelen kişi, Dubois gibi ne vereceği belli biri elde dursun derim ben. Aurier kalırsa da istikrar/sakatlık riskleri açısından da aynı durum geçerli.
Thuramp + YÖzcan diyorum

Kendisinin kıymetini bilelim, hatta bence ikinci yarı 10 no olarak başlayabilir. Kaan çıkar, Barış’ı beke çekip Zaha forvete, Kerem Sola geçer

hertürlü 11 oynayacak

temaslı oyunda olması ortasaha icin direnc katıyor

Sahada uzun saçlı manken gibi gezmiyor basıyor sorumluluk alıyor, gayet iyi.

Orta sahada çift pivotla oynuyorsan dribblingle top çıkarmak çok riskli. Kaybettiğin anda pozisyon veriyorsun. 4-3-3'e geçecez ki basıp giden 8.5'lar alalım
Melo ile 4-3-1-2 oynadığımızda bile 10 metre top sürebiliyordu. Ben defanstan alıp kaleye gitsin demiyorum.

Melo ile 4-3-1-2 oynadığımızda bile 10 metre top sürebiliyordu. Ben defanstan alıp kaleye gitsin demiyorum.
Zaten 4-3-1-2 de tandem orta saha olmuyor ki. 4-4-2 dersen o zaman kanatlarımız orta saha özellikliydi. Gidenin arkasını dolduruyorlardı. Elmander de orta saha oynamış adamdı

Zaten 4-3-1-2 de tandem orta saha olmuyor ki. 4-4-2 dersen o zaman kanatlarımız orta saha özellikliydi. Gidenin arkasını dolduruyorlardı. Elmander de orta saha oynamış adamdı
Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak'lı dönemimizi diyorum ya. Birazcık Hamit dışında defansif adam yoktu tek Melo idare ediyordu.

Şöyle anlatayım. 17-18'in başında bir hazırlık maçına Selçuk-Tolga ile başlamıştık. Tolga'yı tam hatırlamıyorum ama Selçuk kesindi. Mıy mıy oynuyorduk yine. 2. yarı Ndiaye-Fernando girince takımın çehresi değişmişti way be demiştik. Demirbay da bana Selçuk'un düştükten sonraki yıllarını hatırlatıyor.

Ha şu anda orta sahada kimse yok mecbur oynuyor ok ama asla ana adam olarak düşünülmemeli. 2 sezondur takımı taşıyanların hepsi atletik.

Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak'lı dönemimizi diyorum ya. Birazcık Hamit dışında defansif adam yoktu tek Melo idare ediyordu.

Şöyle anlatayım. 17-18'in başında bir hazırlık maçına Selçuk-Tolga ile başlamıştık. Tolga'yı tam hatırlamıyorum ama Selçuk kesindi. Mıy mıy oynuyorduk yine. 2. yarı Ndiaye-Fernando girince takımın çehresi değişmişti way be demiştik. Demirbay da bana Selçuk'un düştükten sonraki yıllarını hatırlatıyor.

Ha şu anda orta sahada kimse yok mecbur oynuyor ok ama asla ana adam olarak düşünülmemeli. 2 sezondur takımı taşıyanların hepsi atletik.
Seneye yedek olmalı da şu an Torreira'nın yanında ya Kaan oynar ya da Demirbay. Üçüncü bir alternatif yok maalesef. Yoksa sen Torreira - Berkan mı istiyorsun. Berkan formda olsa olur da bugün iyi değildi pek

Dediğin maç Hertha Berlin'di diye hatırlıyom

Bu arada Torreira'nın partneri elbette diri olmalı ama dribblingçi olmak zorunda değil hatta iyi oyun kurucu olsa daha iyi bizim için onu demek istedim

Seneye yedek olmalı da şu an Torreira'nın yanında ya Kaan oynar ya da Demirbay. Üçüncü bir alternatif yok maalesef. Yoksa sen Torreira - Berkan mı istiyorsun. Berkan formda olsa olur da bugün iyi değildi pek

Dediğin maç Hertha Berlin'di diye hatırlıyom

Bu arada Torreira'nın partneri elbette diri olmalı ama dribblingçi olmak zorunda değil hatta iyi oyun kurucu olsa daha iyi bizim için onu demek istedim
Ben Berkan-Torreira'ya daha yakınım.

Orta sahada bekte olduğu kadar paralanmaz
Valla asıl orta sahada paralanır. Oyunun çoğu orada dönüyor. Bekte arazi olma şansın var arada. Kaan'ın hiçbir yerde 45 dkdan fazla katkı vermesi mümkün değil bu sezon. Aurier Ziyech falan acil dönmeli.

Geri
Üst Alt