#8 Kerem Demirbay

6 top kaybı yapmıs

bu istatistige göre en iyisiymıs macın

Torreira dan daha iyi. Torerira da bir yorgunluk var herhalde. Kerem olmasa işimiz zor Allah'tan formda

Kendisinin hırs yapıtğını ve Galatasaray tarafından sevilerek futbolu bırakmayı düşündüğümü yazmıştım. Bu yolda ilerliyor, her gün üstüne koyarak gidiyor. Seneye de oynar, güzel hatırlanacak bir şekilde bırakır.

Kendisinin hırs yapıtğını ve Galatasaray tarafından sevilerek futbolu bırakmayı düşündüğümü yazmıştım. Bu yolda ilerliyor, her gün üstüne koyarak gidiyor. Seneye de oynar, güzel hatırlanacak bir şekilde bırakır.

Başka takıma gider demek istedin herhalde? 30 yaşında yahu adam, 31-32 yaşında futbolu mu bırakacak. :)

Hala konuya gelip kafa açıyorlar koyim sizin taraftarlığınıza ya

10 maç takıma kayıtsız şartsız destek göstermekten aciz sözde taraftar sürüsü

Usta ben Kerem'de 33-34 yaşında top oynayacak hava göremedim. 31-32 yaşında bırakır diye düşünüyorum.

Açıkçası şu yaşında bu oyun temposunu zor kaldırıyor bence, 2 seneye hiç kaldıramaz da yine de esas mevkisi olan 10 numara oynayabileceği küçük bir takıma gider, orada biraz daha takılır ve öyle bırakır gibi geliyor bana.

Zaten genellikle emekli olmasa da artık emekli olmuş gibi oluyorsun. İniesta 2. ligde devam etti falan da Barça'dan ayrıldığı an futbolu bıraktığı andı herkes için.

Bügün Baya gayretliydi toplar kaybetsede bir okadarini geri topladi.

Cenke de ayar verdi daha ne olsun

Ben çok beğendim bugün. Aynen devam dayı.

son haftalarda orta sahada ayakta kalan e der oyuncularımızdan

Geri
Üst Alt