#8 Kerem Demirbay

yahu şunu diyorum trilyonlarca kez yazdım. ulan 10 maç sabredin yahu 10 maç. sonra hep beraber gerekeni yaparız.

maçta bi kötü 10 dakikalık sekans olsun, taktığı topçuya post atmalı adamlar doluşuyor hemen. inanılmaz.
Bu tipler ne olursa olsun mutlu olmayacak tipler. En iyi örneği Murhan, takım kötüyken eleştiriyorlar, takım iyilen eleştiriyorlar, takım überken yine eleştiriyorlar.

Kendi depresif ve memnuniyetsiz hayatları buraya da yansıyor, bir şeylere bok atmaktan geri koyamıyorlar kendilerini. Mevzu asla taraftarlık falan değil, X oyuncu pas hatası yaptı gelip forumda sülalesine söveyim zihniyetine sahipler.

Dünyada sayısız 12-13 ve 14. oyuncu örnekleri varken her şeyi transferle çözeceklerini sanıp her sene 10 gönderip 20 alıp o yeni gelen 20ye söverek devam ettiriyorlar aynı akışı. En basiti Real Madrid’deki Nacho ve Lucas Vazquez örnekleri bizde olsa teneke bağlanıp yollanırlardı taraftar baskısından.

Günün sonunda taraftarlık öncelikle takımını desteklemektir, bizimki o suçlu bu hatalı şeklinde ego tatminine dönmüş durumda. Sonra da işte boktan ligde bir şeyler yapıp Avrupa’da tokatlanıyorsun, zihniyet bozuk en başta.

Göründüğünden çok daha kuvvetli bi adam. Maç maç değişen formu ve konsantrasyonu olmasa zaten buralara düşecek adam da değildi. Umarım bu formunu daha fazla maçta izleriz.

Kariyeri boyunca defansif sorumluluk pek almadığı için defansif zihinsel özellikleri zayıf. Ama defansif iş yapmaya çalışınca başarılı oluyor.

Örneğin; maç içerisinde Kerem'in defansa yardım ettiği pozisyonlarda hep takım arkadaşlarının işareti üzerine "lan sahi 10 numara değilim şu an" diye bi an kafasına dank ettiğini ve savunmaya geçtiğini görebilirsiniz.

Aslında kendisi seneye bu mevkide çok daha iyi performans gösterecektir. Kendisinin fiziksel olmanın ötesinde defansif mentalite açısından iyi bir kamp geçirmesi gerekiyor.

Muthis transfer, emegi gecen herkesi tebrik etmek gerekiyor. Uc kurusa aldigimiz oyuncu 11'in degismez ismi oldu.

whatsapp-image-2023-08-03-at-11-42-22.webp

Dayının tek eksiği belli bir dk dan sonra temposunun düşmesi. Başka birşey söylemek saçmalık olur. Hata elbette yapacak. Kusursuz insan yok sonuçta...

3.5 bonservis 1m yıllığa çok kelepir bi transfer olmuş. Üstelik 2 sene daha yerli kontenjanında oynayacak çok büyük avantaj

Ligde temposuz ve leş anadolu takımlarına karşı iş yapıyor fakat Avrupa'da Torriera Demirbay ile elek oluruz. İyi bir transfer şart. Dayıdan da iyi rotasyon topçusu olur.

Cok iyidi. Sezonu kurtaran adam adeta. Olmasa kaan sagbek oynayamayacakti ve ordan vurulacaktik

En değerli oyuncularımızdan biri haline geldi.

Oynamak için geldim ve oynayacağım dediğinde beni kazanmıştı, dolayısıyla şuanki durumuna şaşırmayanlardanım..
Yerine iyi bir yabancı oyuncu alınmalı seneye, dayı da rotasyonda sürekli süre alır.

Fb-Bjk orta sahasini billurlarina surdu dayim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayının tek eksiği belli bir dk dan sonra temposunun düşmesi. Başka birşey söylemek saçmalık olur. Hata elbette yapacak. Kusursuz insan yok sonuçta...
Kadronun dar olması nedeniyle, sıkışık fikstürde beş oyuncu değişikliği hakkı nimetinden yeterince yararlanamadık. Şimdi maç trafiği azaldı, Aurier de katılınca rahatlarız diye umuyorum...

Kerem için söylediklerini Mertens için de ben söylüyorum hep. 90' ya yakın sahada kalıp enerjilerinin limitlerini zorlamaları yahut ekonomik kullanmaları şart değil normalde. Ancak yedek olarak reelde sadece Berkan' ın olması hocanın elini zayıflatıyor ki o da bir ara solbek oynadı. Kaan sağbek oynuyor, Ndombele-Sergio-Eyüp yetersiz...

Geri
Üst Alt