#8 Kerem Demirbay

niye sahada saklaniyorsun sen?

rakip kalmis 10 kisi niye kaciyorsun toptan?

Maç boyu rakip defansın arasındaydı. Torreriadan pas bekledi. Oynadı süre içinde bunu yaptı. İleri boş koşu falan attı arada. Kimse de olm sen 8 numarasın napıyon pasları sen verecen demedi.

Defalarca yazdık orta sahada bu adam varken pamuk helva ya dönüşüyoruz DEFALARCA YAZDIK DEFALAAAAARCAAAAAA

Berbat başladı ama sonlara doğru iyi işler yapıyordu hoca iyiyken çıkardı

Saklanmadığı zamanlarda ayakta duramayan ya da top kaybeden oyuncuya mı kızalım yoksa önce hocasına mı?

Tempo diye bir şey yok dümdüz anadolu takımı topçusu gibi. Bundan olsa olsa son dakikada vakit geçirmek için oyuna alınan topçu olur.

Haftalardır aynı oyunu oynuyor. Uzaktan goller falan atınca göze çok iyi gibi geliyor ama özellikle top rakipteyken tam bir hayalet.

Maç postunda da söylemiştim yine söylüyorum. Her zaman oynadığı gibi oynadı. Bu maç özelinde kendisine sallamayı mantıklı bulmuyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreirayi mi rahatlatiyormus hahahahha. Bu adam 2 fener maçında oynadı ikisinde de kıçı başı dağıttık. Bi de bu herifin olmadığı geçen seneki maçlara bakın.

Yaptığı top kayıplarını Kerem Aktürkoğlu yapıp o kadar çok kontra yedirse stadın ortasında taraftar çiğ çiğ yerdi...

Kasımpaşa maçında yol geçen hanıydı, Hatayspor maçında yol geçen hanıydı hepsinde de geç çıktı bugünde geç çıktı ve sonuç olarak golü yedirdi 10 dakika erken çıksa yine şampiyonduk.

Geri
Üst Alt