#8 Kerem Demirbay

Gecenin hayalkırıklığı benim adıma

bu saatten sonra oynayandan çok oynatana kızacaksın. önüne 20 milyonluk adam aldık kerem'in iyi ya da kötü hala o sınav, bu ders diye öne kerem atılacaksa o zaman sorumlusu başka yerde aranacak.

Formayı istiyorsa söylediği gibi daha fazla çabalaması lazım.

topu kaptırınca elini başına koyup pozisyonu izliyor, devamında oyuna sırtını dönüyor

#garip bi herif

her topu torreira karşıladı yani rakip cidden kolay lokmaydı ama burada bile baskıyı kurmakta zorlandı.

dışarda dayı içerde maalesef yekta gibi

6 veya 6'ya yakın 8 oynadıkça biz de Kerem de daha çok sıkıntı yaşar.

60a kadar gayet iyiydi yav. Sezon başında bunun gibi oyuncuların değil kanat ve stoperler daha hazır olmalı gerisi yıl içinde toparlar.
Geçen seneden daha iyi halde gördüm ben.

Stattaydım, sorun bende demek ki istekli gördüm. Özellikle bazen kanattan gelen bindirmelerde ceza sahasına var gücüyle koştu. Icardi bile yürüyerek gelirken…
Hocam koşu oranlarında Tor'dan bile öndeydi bir ara. Bence mevzu mücadele etmemesi değil, bizim oyun sisteminde 2.orta saha olacak adam değil. Daha ofansif oynasa katkıları da görünür olacak belki.

Hocam koşu oranlarında Tor'dan bile öndeydi bir ara. Bence mevzu mücadele etmemesi değil, bizim oyun sisteminde 2.orta saha olacak adam değil. Daha ofansif oynasa katkıları da görünür olacak belki.
Kesinlikle aslında mevcut oyun Torreira 6, Kerem sol 8, Sara sağ 8 daha iyi oynanır gibi ama hoca denemiyor.

Bir de oyuncuları değerlendirirken Ağustos sıcağında maç yaptıklarını unutuyoruz. bir de şu Puma ile konuşmak lazım formalar yapış yapış oluyor pamuklu olanları var en azından futbolcuların ki pamuklu olsun

Geri
Üst Alt