#8 Kerem Demirbay

Ocak tan beri ligde 1 mağlubiyet 2 beraberlik aldık hepsinde başrol bu adam. Sivas maçı bitmişken son dakika saçma penaltı yaptırdı. Arenada ki fb maçında 70 dk sahada yürüdü. Kpaşa maçı 3-1 dk 75 maç bitmiş rakip teslim olmuş.Rahat pozisyonda topu kaybetti faul yaptı devamı penaltı oldu. 3. Golde Abdulkerimi bozdu gol oldu. Geldiğinden beri güven vermeyen istikrarsız oyunu var bir de triplere giriyor.

👏👏👏

bu herife kereminho beyanı için özür dilemediği her gün için 5 bin avro ceza kesilmediği sürece sahada jübüle maçına çıkmış gibi dolanmaya devam eder. zira o lafı edip hala 90 dk oynuyorsa klübün çiftlik haline geldiğine kanaat getirmiş olmalı.

Hocan gibi ciddiyetsiz olmak sana hiç yakışmadı.6 numara oynayamayabilirsin ama bu kadar kötü performansta artik ayıptır ..

Faul yapmak dışında hiçbir şey yapmadı

Daha niye oyuna aliyor disaridaki herif anlamiyorum. Ben olsam artik oynatmazdim. Faydasi 0. Böyle durumda bile Efeyi oynatmayip devamli Demirbayi zorlayacaksa, altyapiyi kapatalim.

Formanın değerini bilmeyenlere anlatacağız derken Demirbay yok heralde onların içinde ki adam sahadaki yerini aldı yine.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro dışı kalması gereken adam hala süre alıyor.

bu arkdas oyuna dahil olduktan sonra riga nin hücum aksiyonlari artti

kpasa macindan sonra hala sure bulmasi fevkalade boyutta rezalet

genc elemanlardan birini atsan sahaya bu cakma ramiz den neyi az yapar ki mesela

Gerçek bir 8 numaramızın olmayışını Riga maçında bile hissediyor isek vay halimize. Oynayanların tamamı muadil.Deneme yanılma..

Her saniyenin önemli olduğunu anlarda gereksiz saçma sapan fauller yapıp rakibe çok güzel zaman kazandırdı

Herif bunu sahaya sokarken beklentisi varmış vah ki vah ya :asd:

Adama dayı dedikçe, geldiği günden beri giderek kendini dayı sandı galiba. Üstüne de bir ceket verelim eline tesbih, orta sahada volta at sen.

Geri
Üst Alt