#8 Kerem Demirbay

Bence kısıtlı sürede kötü oynamadı

Rezil herif ne top yapabilir ne tempo yapabilir ne savunma yapar sahilde top sürer gibi top sürmeside ayrı bir olay rezalet herif

Bu adam futbolcu bile değil artık. Süperzeka okan hala anlamadı

Sara'yı izleyen gözler kerem'i görünce futboldan soğur.

Ptt seviyesinde olmuş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçlarında girdiği saniyeden itibaren komple zarar.Pozisyonunu boş bırakıyor onu bırakıyorsan hücumda iş yap oradada yok.Bir ara rakip kedi fare gibi oynadı.Anlamsız koşular yapıyor.Bir gram ciddiyet yok hemen gönderilmeli.

Salih ozcan daha iyi olur yerine

Yav daha ne kadar sans taniyacagiz bu adama? Efe'yi koy daha iyi ya. Hic olmazsa genctir.

Eyüp
Efe akman

sabaha kadar bu adam yerine oynatılır - takımdan kopmuş mentalde gitmiş adam belli.

(Eyüp bizde mi nerde ? )

Bir şey demek istemiyorum ama maçın içinde sahanın ortasında resmen bıraktı her futbolcu formsuz olabilir ama bu formsuzluktanda öte bir şey özgüveninide tamamen kaybetmiş.

Hocanın başka bir çözüm üretmesi lazım artık Eyüp mü olur Efe mi olur bir şekilde oynatması lazım.

Ritim topçusu. Sürekli oynarsa bir tutarlılığı oluyor. Ama sonradan girdiğinde kabus.

Bu takıma asla uymayan çok ağır futbolcu. Ziyech ve demirbay bizim takımda olmaması gereken fizik kalitesi ve temposu çok düşük oyuncular

Sezon başı yerime gelen adamla kapışırım diyordu ama tamamen salmış reis. Oyuna girdiğinde çok gerilmeye başladım bir kaç haftadır

Geri
Üst Alt