#8 Kerem Demirbay

ise yarayacak bi topcuyla takaslamak suretiyle elden cikarmaga bakalim

orda boş boş duracağını manayın puştluk yapacağını tespit edip anlayıp balpere önüne markaj yapması lazımdı gitmiş çizgide duruyor geçsene balperin arkasına, 4 tane adama yem etti çocuğu orda.

Bu lale en yakındaydı o yüzden tepki görmekte haklı fakat tüm takım reaksiyon gösterip Manaj’ı hırpalamalıydı bu pozisyondan sonra. Kimse sallamadı

ulan kadayıf
tez zamanda gidersin umarım
taraftar gibi seyrediyor önündekileri

Bunun yerine İbo ile Güllüşahtaki eşşek oynasa son dakikaları daha çok fayda sağlar. Derhal 0.25 hızındaki, son 5 dk girse 2 gol yedirme potansiyeli olan bu herifin kulüple ilişiği kesilmeli.

Ben bu herifte art niyet hissetmeye başladım girdiği tüm maçlarda en kritik yerlerde foul yapıyor hadi onu geçtim dün barış gözünün önünde bicildi kerem gördüğü halde kılını kipirdatmadi benim için orada bitti çakma dayi

zaten bi boka yaramıyosun o manaya bi tane yumruk atsaydın ya. bundan dayı değil anca teyze olur

Şu pozisyonda kendisi yerine Aktürkoğlu olsaydı orda manajı boğazlamıştı.
Barışa küs olduğu halde bunu yapmıştı ama aen adamın ben dayıyım yah diye ortalıkta gez.

2 hafta önce Galatasaray kaptanına el kol hareketi yapan bir mahlukat kendisi.
Senin adamlığın maximum bu, yediği kaba pisleyen oynadığı yerde kaptanına saygısızlık eden mahlukatsın.

Bir an önce defolup gitmen gerekiyor senden gelecek hayır gelmesin.

kuş kadar aklı olmayan dayı. maçın son dakikaları süre yememiz gereken yerde içeride 1 kişi olmasına rağmen topu rakip kaleciye şişirdi.

arkadaşlar sizler dayı dayı dediniz
demeyecektiniz

Geri
Üst Alt