#8 Kerem Demirbay

Orta sahayı üçlediğimizde oyun bize döndü.Okan hoca bunu görmüştür umarım.
Ama keremi hala beğenmiyorum.Asist yapmasına rağmen gene saçma sapan paslar attı.Ve bir tane top çalamayıp sürekli faul yaptı.Hani karşıdaki takım güçlü olsa oyuncular yetenekli olsa anlarım.İyi top saklıyorlar falan dersin.Oda yok..

Bize kesinlikle orta saha şart.Devre arasında alacağınız oyuncularda atletik yapıya önem vermeliyiz.

Yine sonradan girdikten sonra kalitesini gösteren bir Kerem Demirbay izledik. İlk 11 için yeterliliği olmayabilir ama gerek kariyeri gerekse kalitesiyle çok ideal bir yedek olduğunu gösterdi. Eyvallah Dayı 🫡
20241213_171931.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi sana sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Son toplar böyle uzaktan abuk subuk vurulmaz sen Hagi misin vuracaksın ordan el yakan toplar artık bunlar. Şaka mısın abi sen ya. Niye vuruyorsun ordan her maç aynı şeyi yapıyorsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün çektiğin şutun hiçbir manası yok Osimhen ve Batshuayi girmiş kenara oyunu açıp içeri karambol yaratman gerekirken yapıyorsun.

Hadi onu geçtim ceza alanında topu ezdin oradan rakip çok hızlı çıktı karşı karşıya Abdülkerim zar zor çizgiden çıkardı.

1 olumlu iş yapsa 3 olumsuz iş yapıyor.

avarage gurbo

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O oyun hızıyla galatasaray'da en fazla rotasyon oyuncusu olur. yada gider başakşehir gibi oyunu akmayan takımlarda oynar. kendisinin kanat versiyonu deniz türüç gibi 1 saniyenin 15 saniyede geçmesi gibi top oynarlar.

Geri
Üst Alt