#8 Kerem Demirbay

Beklenmedik şekilde bugün iyi oynuyormuş bi de. neden olmasın

Kendini fiziksel performans olarak biraz zorlamalı.

Bazen ter atma modunda takılıyor.

Güya tecrübe filan katmasi lazimdi dün ama saha'nin en kötülerindendi yine. Kalitesi var ama çok nadir gösteriyor: pas hatalari, ikili mücadeleri kaybetmesi ve çok az top kapmasi bizim için yetersiz oldugunun göstergesi

Geriye koşarken
Atağa çıkarken
Pres yaparken
Hep 2. viteste koşuyor. Bir tık üstü yok misal.
sevgili mustafa ve aykut'un degindigi noktalari , nacizane,kendisi ile ilgili daha bize gelmesi konusulurken deginiyordum cevreme . buna ek , bizle ciktigi maclarda da kimi mac basliklarinda da degindigim olmustu . degisen bir durum yok malesef .

lucas ile tandemi kapadiklarinda rakip kendi sahasi merkez derinden dikine hizli gecislerinde malesef kerem cok gec kaliyordu geriye gelmeye ve mudehale etmeye .
halbuki , hibrid olarak da olsa *bolgesi geregi gorev konumlamasi dolayli bu gibi durumlarda -tecrube ile karisik- temasli oyunu ve veya rakibin bi sonraki adimini en azindan ic gudu vs ile tahmin edip dogru konumlanip rakibi karsilamali .

karsilastigi versuslar da *pasifize ne kadar kolay ve cabuk olursa rakibin merkezden gelisleri bir o kadar akici oluyor . velhasil , bu gibi kritik takim defansina ilisik nuanslara mutlak dikkat etmeli .

basa donersek ,
degerli renkdaslarimizin her ikisinin de tespitleri kanimca nokta atisi olmus .

saygi ve selamlar .

Sendeyiz dayı bu akşam.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yap işini be

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini fiziksel performans olarak biraz zorlamalı.

Bazen ter atma *modunda takılıyor.
oynadigimiz sistem ve taktik dolayli , bize geldiginden beri oynatildigi mevki baglaminda ( hibrid olarak ) ,
lucas disinda merkez stoperlere de ekstra yuk binmesine yol aciyordu . hoca bu durumu genel sezon gidisatinda skorlar geldiginden kompanse ettigini dusunse de , ^bu sezon basi buraya sara takviyesi yapildi . ki, sara da salt bu mevkinin oyuncusu degil
yine de muthis istikrar ve az hatali bir sunum sergiledi.

dedigin gibi ,bu ter / joggin durumu ,bu aksam hatlar arasi mesafe acilirsa bariz problem olur - (bknz.ozellikle gecen sezon kimi maclar) .

yine de, her halukar da, almanya bazli kalitesi ve peak prime donemlerini bildigim den ,
benim beklentim ; tecrubesi ve almanya tetrisatin dan gecmesinden mutevellit -bugun bir kaptan gibi- saha da merkez de bir meydan okuma yapmasi .

bekleyelim gorelim .

sevgili mustafa ve aykut'un degindigi noktalari , nacizane,kendisi ile ilgili daha bize gelmesi konusulurken deginiyordum cevreme . buna ek , bizle ciktigi maclarda da kimi mac basliklarinda da degindigim olmustu . degisen bir durum yok malesef .

lucas ile tandemi kapadiklarinda rakip kendi sahasi merkez derinden dikine hizli gecislerinde malesef kerem cok gec kaliyordu geriye gelmeye ve mudehale etmeye .
halbuki , hibrid olarak da olsa *bolgesi geregi gorev konumlamasi dolayli bu gibi durumlarda -tecrube ile karisik- temasli oyunu ve veya rakibin bi sonraki adimini en azindan ic gudu vs ile tahmin edip dogru konumlanip rakibi karsilamali .

karsilastigi versuslar da *pasifize ne kadar kolay ve cabuk olursa rakibin merkezden gelisleri bir o kadar akici oluyor . velhasil , bu gibi kritik takim defansina ilisik nuanslara mutlak dikkat etmeli .

basa donersek ,
degerli renkdaslarimizin her ikisinin de tespitleri kanimca nokta atisi olmus .

saygi ve selamlar .
Eline saglik Suat abi, güzel yazmissin

Tr kupası maçında hayal dünyalarında keremin iyi oynadığı görenler alın evinize biblo yapın.

Kerem neden eleştiriliyor anlamıyorum bundan iyi yedek bulamayız diyenler iyi izleyin

Maçları poponuzla izlemeyin

Ağır adam istemiyorum takımda bu adam çok ağır

Şu maçta da sahaya ağırlığını koyamayacaksan ne diyeyim sana Kerem, biraz sorumluluk al be arkadaş

Duran toplarda olmasa yuzunu goremeyecez bu kadar kaçak oynanmaz ya ayıp denen bir şey var lan

Geri
Üst Alt