#8 Kerem Demirbay

Geçen sene verdiği hizmetler için teşekkür edilip güzelce vedalaşılmalı. Ndombele, Oliveira iflas ettiğinde idare etmese geçen sene şampiyonluk zordu. Sağ olsun var olsun ama seneye bizim ile olmasın.

abi senin postları hep ft telsize söylüyormuş gibi okuyorum yau :d

ayrıca o telsiz değil walkman sanırım ama telsiz havası veriyor :d
b1c11cm.gif

Bunu izleyen 38 yasinda sanar lakin adam daha 32 yasinda. Bu adam niye boyle.

İlk yirmi dakika kadife ayak paslar attı hızı yumuşaklığı tam ayarında. Sonra pili bitti ve çıkana kadar saçmaladı.

Oliveira gibi parasının neredeyse tümünü almadan gitmez

Gerçi yerli olduğu için o durumda madem paranı verecez seni Avrupa'ya kaydetmeyiz ama ligde yedeğin yedeği olarak takılırsın falan yapabiliriz

Fakat bence maaşının yüzde 60 70 gibi bir kısmını vererek Anadolu'dan bir yere gitmesinin önünü açarız

Eyüp olabilir paraları olursa

Bircok oyuncu geceden kalmadir
Demirbay en cok etkilenenlerden biriydi bence farkettinizmi bilmiyorum
Kaan mac oynanirken esnedi
Yani bu macla fazla oyunculara yuklenmemek gerek
Uykusuz alkollü sabah bas agrisi ile uyanan cok topcu vardi sahada

Geçen sene de beğenmiyordum, bu sene iyicene kötü

salt bugunku mac degil , genel olarak
nacizane gecen sezon da yazdim , bu sezon basi da ; takimda tutmamiz bariz -hocaya yazar .

sampiyon olsak da bu durum tarafim adina degismez . ki , sezon devam ederken ,
sampi yarisi belli oldukdan sonra bu duruma deginecegimi belirtmistim .

saygi ve selamlar .

Ayıp lan sana yazık.
Geçen sene verdiğin katkıdan dolayı bu sezon için aldığın para haram zıkkım olsun demiyorum, sonuçta silah zoruyla da attırmadılar imzanı.

Fakat dün 1 dakika içerisinde yaptığın 3 top kaybının izahı yok.
Sezon başından itibaren her maç girip rakibe verdiğin katkılarının, olur olmadık anlardaki tehlikeli bölgelerdeki faullerinin, maçtan uzak profesyonel sporculuktan uzak hallerinin haddi hesabı da yok, izahı da yok.

Bundesliga 2'ye bile almazlar seni, Istanbul semt takımlarına gidersin anca.

Fiziksel zindelikten ziyade vücut dilinde bir tepkisizlik var. Bu uzunca bir süredir var ama. Takımdan tamamen kesildiği sıralarda ayrılmak da istediğine dair haberler çıkmıştı. Ben gitmesine kesin gözüyle bakıyorum. Önümüzde hafta son maçı olmalı.

1748341911891.webp

Kum torbasını patlatmak suretiyle kim ve kimlere mesaj vermiştir?

Başakşehir maçına hazırım diyor Kerem.

Demirdayı'ya emekleri için teşekkür ederiz. Zorluk çıkarmadan ayrıldı.

Geri
Üst Alt