#8 Kerem Demirbay

İlk sezon iyi katkı verdi, önemli performansları oldu ama ortalaması olmayan bir oyuncu. Yoksa ne alacağını bilsen Türkiye'de muadili olmayan bir adam.
Sorun çıkarmadan da ayrılıyor, daha ne olsun. Teşekkürler emeklerin için dayı.

Ilk sezon guzel katki verdin.

Dayi, tesekkurler.

32 yaşındaki adam bu kadar bitik görüntü vermemeliydi. Adam gibi adamlığını gösterip ugrastirmadan gitmesi yakışıklı bir hareket oldu.

KAfasinda futbolu bitirmis istanbulu gezmeye gelmis resmen. Eyup tercihi bile bunu kanitlar niteliklte

3-3 biten Kasımpaşa maçının son dakikasında, orta sahada kullanacağı serbest vuruştan önce stoperleri hücuma gönderip, vuruşu Muslera'ya geri pas olarak kullanması işi bir muamma olarak sonsuza kadar kalacak muhtemelen.

Güle güle.

Emeklerin ve zorluk çıkarmadığın için teşekkürler.

Ilk sezon güzel katkı vermişti

sorunsuz ,zorluk cikarmadan sona ermesi dolayisiyla tesekkur ediyorum .

performans bazli gorusum ^ onceki yorumlarim da oldugu gibidir. kanimca , ^gecen sezon gonderilmeliydi .

yolu acik olsun .

saygi ve selamlar .

2 yıl önce sivas depinde 85. dakikada yaptırdığı o saçma penaltıdan beri nefret ettiğim topçudur çok sevindim gitmesine gerçi eyüpte bile tutunamaz 2 yıla döner almanyaya

Beni takip etseydiniz istanbulda yaşamak istediğini söylemiştim.
Samsunun ilgisi harbi ciddiymiş görüşmüşler, ben istanbulda olmak istiyorum diye reddetmiş.
Samsun az kafayı çalıştırsaydı bunum çevresine dinamik oyuncular kurup çok iyi verim alırdı.

Bundan sonraki misyonu Eyüp gs maçlarında atak olgunlaşmadan 35 metreden auta sut yollamak olmalıdır

Neden gurbetçi oyuncu alınmaz sorusunun canlı cevabı.
Bundan yediğimiz bonservis kazığı yetmezmiş gibi İlkay,Hakan gibi yeni kazıklar peşinde koşuyoruz.
Üstelik Eyüp’e bedavaya göndermişler.
Bakalım Kutucu kazığından ne zaman kurtulacağız.

Neden gurbetçi oyuncu alınmaz sorusunun canlı cevabı.
Bu çöpten yediğimiz bonservis kazığı yetmezmiş gibi İlkay,Hakan gibi yeni kazıklar peşinde koşuyoruz.
Üstelik Eyüp’e bedavaya göndermişler.
Bakalım Kutucu kazığından ne zaman kurtulacağız.
İlkay ve Hakan'ın Demirbay ile alakası nedir.

akıllı adam böyle olun canımızı yiyin tabi ki ıslıklanmayacaksın artık

Geri
Üst Alt