8 Maç = Minimum 20 Puan

Gürkan Karadeniz avatarın bu konunun reklam yüzü olmuş :D

5GSidE.jpg

Haftaya kalan 4lüden en zor maça çıkacağız.

Galibiyet şart ancak Belhanda sağolsun yine Yasin'e muhtaç bıraktı bizi.

Haftaya kalan 4lüden en zor maça çıkacağız.

Galibiyet şart ancak Belhanda sağolsun yine Yasin'e muhtaç bıraktı bizi.

Bence Sinan oynamalı. Yasin’in her atakta topu stop edip takımı yavaşlatmasından bıktım. Sinan bari içeriye kavisli orta falan açıyor, Yasin’den kötü olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence Sinan oynamalı. Yasin’in her atakta topu stop edip takımı yavaşlatmasından bıktım. Sinan bari içeriye kavisli orta falan açıyor, Yasin’den kötü olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmiyorum 4-4-2 çıkmak iyi olur belki de.

Yasin'in top ezmesine izin verilmemeli.Eren-Gomis veya Sinan-Gomisle 4-4-2 en mantiklisi gibi.

Angutcoma göz attım, başakşehire otobüs çekip başağın mallığına maçı aldıkları için favori olmuş hanımlar. Haftaya Alanya umarım kendilerine getirtir

İçerdeki 3 büyük maçı almak şart oldu artık, başka çare yok.

Fenerbahçe'nin de haftaya yenilmesi gerekiyor. Ciddi şekilde kendi bacağımıza sıktık.

Fenerbahçe'nin de haftaya yenilmesi gerekiyor. Ciddi şekilde kendi bacağımıza sıktık.

Artık hesaplara son vermek lazım bence.Şampiyon olacak takım deplasmanda bu kadar maç kaybediyorsa,bu maçlarda berabere kalamıyorsa gider yıllardır yapamadığını yapıp Kadıköy'de alır 3 puanı gelir.

Sivas maçında da rakiplerimiz puan kaybetmişti, yenildik avantajı kaybettik. Bu hafta ise hepsi kazandı biz kaybettik.. Deplasman maçları resmen şampiyonluktan edecek bizi.

Bugün ilk kez hakettiğimiz maçı kaybettik diğerlerinde hep daha kötü oynayan taraftık.

Bu tarz puan kayıpları devam ederse zaten şampiyonluk hayal.

12 haftada sadece Fener'e yenilirsek diğerlerini kazanırsak şampiyon oluruz, gerisi 4 işleme kalır.

çok büyük psikolojik üstünlük olur kadıköy galibiyeti de lakin gerçekler...
o gazla o maçları da süpürebilir diye düşündüm

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi oynarsın,galibiyeti hakedersin o ayrı ama futbol bu,hakem gelir saçma kararlar verir ya da şanssızsındır top bir türlü girmez içeri.Neyse artık diğer takımlardan da bizim yaptığımız gibi saçma puan kayıpları bekleyeceğiz artık.

Geri
Üst Alt