8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Avradimiz olarak hayatina devam eden Fenerbahcemizin kadinlar gununu kutlarim.

baya gereksiz 1 gün
24185.jpg

Bende öncelikle annem , ablam ve eşim üzere bütün dünyadaki kadınlarımızın gününü kutlarım.

Siz olmazsaydınız fast food, hazır yemek dolayında dolayı belkide çoktan ölmüş olurdum. :)

Önce övmüş sonra silahı çıkarıp alnının ortasından vurmuşsunuz.

Kadınlar gününde onlara biber gazı sıkarak yine manşet olmuş bizimkiler yurtdışında.

Müslüman kadınları kapsamayan gündür
kapsıyor tabiki, bosna, ukrayna, rusya, diğer akraba türk ülkelerini hatta fas ve tunusu kapsıyor. sadece türkiye gibi din ile kafayı bozmuş, dini politik bir araç olarak kullanan ülkelerde durum bu.

kaldıki dünya kadınlar günü bana saçma geliyor. hele de bizim gibi ülkelerde. 365 gün içindem sadece 1 günü bu şekilde pazarlanmış gibi duruyor gelişmemiş ülkelerde. 1 gün çiçek alıyorlar, parfüm alıyorlar, indirim yapıyorlar, iyi davranıyorlar. kadınlar çiçeğimiz böceğimiz anamız bacımız karımız, değerlimiz meleğimiz en değerlimiz vs

bana 8 mart dışındaki günlerden haber versinler, türk kadını çok değerliyse ve bu değeri veriyorsan, kanunların kadınları koruyabiliyor mu, kadın toplumda birey mi yoksa bayan mı, kadın cinayetleri, kadına şiddet, tecavüz, taciz ediliyor mu, sokakta yürüyebiliyolar mı, eğer bçyle vakalar oluyorsa ki oluyor bunları engelleyebiliyor musun, yok

tamamen gösteriş budalalığı

Mizah yapılacak bi konu değil.Herkesin bi annesi kardeşi eşi sevgilisi arkadaşı vardır.Sana değer veren bi kadın vardır elbet.Saygısızlıktan başka bi şey değil yaptığın..
Bakis acina bagli

Senin su an ki bakis acinla sen haklisin

Bu yuzden butun ana ve bacilardan ozur dilerim

Bakis acina bagli

Senin su an ki bakis acinla sen haklisin

Bu yuzden butun ana ve bacilardan ozur dilerim
Bu kişiden kişiye denilen bi laf olabilir.Atıyorum biri seni yaralamıştır, ihanet etmiştir.sevgiye inancın kalmamıştır.O kişiye dersin anlarım da genel olarak demek hata..

Geri
Üst Alt