#8 Ryan Babel

Bence oynarsa tek sağ kanat Feghouli'nin yerine oynar. En son hangi maç oynadı bilmiyorum, kafam karışık ama sağa geçince solda 60 dakika uğraştığından daha çok iş yapmıştı. Zeki herif topu yerden çeviriyor, ortası var, hareketli-duran topa yön verebiliyor, bu alagavat kalacaksa bu özelliklerinden faydalanmak lazım. Sol kanatta benim gözümde rotasyonda Sekidika'dan bile geride şu aşamada. Beşiktaş'ta topu sağına çekince kaleyi görmeden yapıştırırdı herif, bize gelince alttan alta dürtmeye doyamıyor kodumun topunu.

O Fulham sezonunda son kurşunu atmış.

Tam bir vurdunduymaz.
Geçen sene maaşı geç kaldı diye takımını ve arkadaşlarını yarı yolda bıraktı.

Ne yazık ki; Bizde bu davranışını GALATASARAY'a layık görerek toplamda 65 milyon lirayla kendisini ödüllendirdik.

İşin teknik boyutuna girecek olursak:
Savunmaya yardım etmez.
Arkasındaki takım arkadaşını zor durumda bırakır.
Kağnı gibi ağırdır.
Onyekuru ve rodriges gibi 2 hızlı oyuncudan sonra bu kağnı'yi izleyenler kendisini ve onu transfer edenleri çok kötü şekilde anacak.
Senede 3-5 tane uzaktan gol atacak diye çok rezil bir transfer yaptık.
En geç aralık ayında defolmasi için bu başlık altında çok kişi ağlayacak.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Helal olsun. Zamanında bu mesaja 0 ilke gelmiş.

Ben bu transfere senin kadar negatif bakmıyordum.

1+1 500 bin Euro garanti 500 bin Euro performans bonuslu sözleşme yapalım demiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Ama sen nokta atış yapmışsın.

Helal olsun. Zamanında bu mesaja 0 ilke gelmiş.

Ben bu transfere senin kadar negatif bakmıyordum.

1+1 500 bin Euro garanti 500 bin Euro performans bonuslu sözleşme yapalım demiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Ama sen nokta atış yapmışsın.

Herkesi boklayınca arada bir tanesini tutturması sürpriz olmuyor. 2 şampiyonlukta direkt katkısı olup Galatasaray'ın kasasına yoktan 60 milyon sokan Donk topçu bile değil bu beyefendiye göre.

Bu herifi almamız kadar gönderememizde ayrı bir rezillik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hangi tiner cekmis beyni sulanmis bunu transfer ettiyse cebinde ödesin

hangi tiner cekmis beyni sulanmis bunu transfer ettiyse cebinde ödesin

155351143511335.webp

Sövmekten imanımın gevrediği bu adam koşup mücadele ediyor.
İnanılmaz. Takım ve hoca eleğini ununu elemiş eleğini asmış.

Tamam cok iyi degil bugun biraz iyiydi yine. Forvet bu oynasin raziyim. Falcao ve Diagneyi gorunce bunun oynamasi daha uygun. En azindan direncli 2 li mucadelelerde.

Biraz daha iyiydi
canı isteyince nasıl oynuyor

Uğur Karakullukçu'ya göre Babel'i ısrarla isteyen bu sözleşmenin verilmesine sebep olan Fatih Terim'miş suçu yönetime atmak kolay ama yönetim kadar Fatih Terim'de suçlu

Top saklaması ve hızı Jagne ve Falkoa'dan kat kat iyi. Kanat için ağır kalıyor ama forvette iş yapacağını düşünüyorum. Zaten geçen sezonun 2. yarısından beri diyoruz forvet oynasın diye.

Ha bana kalsa Adem'i hiç yollamaz onunla oynardım ama 2 ceset uğruna feda edildi.

Yaw istekli oynasa ne olacak. Onu bossa topu sag ayagina alacak da sut cekecek de ölme essegim ölme. Bunun sagini kapattigin an etkisiz eleman. Kotunun iyisi diye gozunuzu yaniltmasin.
Ayrica bir sekilde forvete monte etmeliyiz. Denemekte fayda var. Cagne Falcao out Babel in

Bu takımda forvet oynar bu adam. İki santrafordan da daha sağlam duruyor.

Geri
Üst Alt