#8 Ryan Babel

iyi olunca yazmayalım, az üstü soğusun 5 gün sonra filan söveriz yeniden oynayana da, oynatana da.

Hızlı kanat diye vikvikleyenler susar umarım artık
Gerçi birdahaki maç 11 olur babel kanatta yapamıyor denir, Onye sıçar bu sefer niye Onye oynuyor yerine Kerem oynasın denir kısır bir döngğ mevcut sorun kimde anlamadım ama

2. gol sonrası takımı oynatıyordu tak diye çıktı herf. İyi oynayınca çıkıyor kötü oynayınca sahada kalıyor ayarı bulması lazım teknik ekibin.

İki gole de büyük etkisi oldu geldiğinden bugüne ilk defa göze hoş futbol oynadı. Çıkarılmasına büyük şaşırdım

Yabildim sagda olmaz dedim ama alismis gecem mactaki rezil sag performansi yoktu maca tutuk basladi sonra gelisti ozellikle sagdan iceri sert kesmelerin sayisini arttirsa gol gelebilirdi

Kanattaki nadir iyi performanslarından biriydi

Ben de her zaman eleştirdim ama Allah'ı var gayet iyi oynuyordu bugün herif, bu sezonki en iyi maçlarından biriydi hatta. Niye çıkardı anlamadım.

Bu adamı geldiği dönemde bile sevmemiştim ama doğruya doğru attığımız 2 golde de Babel'in katkısı büyük tam iyi oynuyor derken Fatih Terim ilk onu çıkardı sahadan

Günahım kadar sevmem lakin dün akşam Galatasaray kariyerindeki sayılı iyi maçlarından birini çıkarıyordu. Fatih hoca neyi düşünerek oyundan aldı anlamış değilim. Fatih hocayı artık bir çok konuda anlamıyorum ya neyse.

Sivas'ı paçavraya çevirdiği dakikalarda anlamsızca oyundan çıkarıldı. Rıza'ya o dakika bir hak versen gs'den bir oyuncu çıkaracaksın diye, heralde Babel'i seçerdi.

Topu kaleciyle birlikte sokacak tek adam çıktı vitaminsizlerle mucize kovaladık

Geldiginden beri ilk defa top ezmeden adam gibi top tasidi her zaman boyle oynasa cok yararli olur

Malatya maçında nasıl 3 puanı aldıysa bu maçtada alabilirdi. Kerem’in pozisyonunda tavana asmıştı.
Yaw Babeli bilmesek he wallah diyecez Onunda neleri kacirdigini biliyoruz Dedigin isi tek yapacak Adamin kim oldugunu yazmama gerek yoktir herkes biliyordur zaten.

Geri
Üst Alt